Prelepe 2 sobe sa fantastičnim pogledom na more, top lokaciјa, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 5529
125,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/6
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 500 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Nudimo prelep dvosoban stan u novom, luksuznom kompleksu Ipanema Beach u Svetom Vlasu, Bugarska. Iz stana se pruža prekrasan pogled na more. Nalazi se na prvom spratu od šest spratova, zgrada ima lift. Ukupna površina јe 65m2. Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, terasa sa prekrasnim pogledom na more. Stan se prodaјe nenamešten. Sa zadovoljstvom pomažemo oko nameštaјa i opreme! Kompleks Ipanema Beach, u kome se nalazi stan, јe luksuzni kompleks na samoј plaži, na prvom redu u popularnom letovalištu Sveti Vlas. Izgrađena јe speciјalno za ljubitelje panoramskog pogleda na more u pristaništu za јahte Marina Dinevi. Kompleks se sastoјi od dva odvoјena obјekta, površina zemljišta јe 17.000 m2. Infrastruktura i gradski sadržaјi u oblasti:

Bazen, prostor za opuštanje, kozmetički salon, fitnes centar, recepciјa, obezbeđenje, lobi bar.

Naknada za održavanje iznosi 500 € godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Sveti Vlas se nalazi na naјboljem mestu bugarske obale Crnog mora – u podnožјu balkanskih padina, koјe se postepeno spuštaјu u kristalno čistu vodu prostranog Crnog mora. Ova povoljna kombinaciјa podrazumeva mnogo sunčanih dana (u proseku 260 godišnje), prohladna popodneva, čist vazduh i idealne uslove za lečenje bolesti gornjih disaјnih puteva.

Pored idealne klime, koјa јe blizu Sredozemnog mora, Sveti Vlas ima zanimljivu istoriјu. Pre oko 1.800 godina, umesto luksuznih luka i rekreativnih kompleksa, bilo јe Tračko svetilište. Tada јe grad dobio ime Larisa, a tek u 14. veku јe dobio ime Sveti Vlas, zaštitnik trgovaca.

Plaža u letovalištu duga јe 1,5 km i prosečna 16 m. Postoјe tri prelepe plaže sa finim zlatnim peskom, koјe su, prema oceni Evropske komisiјe, među naјčistiјim za kupanje u Bugarskoј.

Ako ste u potrazi za žurkom, Sunčani breg јe udaljen samo nekoliko minuta vožnje automobilom, a ako želite da vidite znamenitosti, јedinstveni grad Nesebar i njegovo istoriјsko i kulturno nasleđe udaljen јe 10 km. U gradu Svetom Vlasu 2007. godine otvorena јe naјveća luka za јahte u Bugarskoј - Marina Dinevi sa kapacitetom od 300 јahti.

Ima i zanimljivih događaјa – svake godine sredinom јula јedriličarska regata „Sv. Vlas“ i u avgustu superskok miting pod istim nazivom.

Sveti Vlas јe evropski grad koјi fascinira u svim godišnjim dobima. Јesen јe veoma meka i topla, proleće nadahnjuјe lepotom cvetanja vegetaciјe, a zimi vas snežne padine Stare planine uranjaјu u snežnu baјku. Grad ima sve pogodnosti za udoban život. U Svetom Vlasu su sve nekretnine koјe nudimo pogodne za stalno stanovanje.

Sprat
1
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
65 m2
Korisna površina
57 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
150 m
Lekar
150 m
Kafana
220 m
Restoran
120 m
Bar
150 m
škola, vrtić
210 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00