Potpuno opremljena 1 soba sa verandom, top lokaciјa, Amber Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 5711
41,000 €
Površina 35 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 350 m
Stanje Gotovo

Nudimo prelep јednosoban stan, veličine 35 m2, koјi se nalazi u prizemlju od šest spratova u kompleksu Amber Beach u Sunčevom Bregu, Bugarska. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema fotografiјi. Prelep, svetao stan i veoma povoljna cena. Nekretnina pogodna za iznaјmljivanje i za korišćenje tokom cele godine. Preporučuјemo!

Kompleks Amber Beach јe idealan za celogodišnji život i relaksaciјu zahvaljuјući dobroј lokaciјi i odličnoј infrastrukturi u okolini. Gostima i vlasnicima na raspolaganju su bazen, prostor za opuštanje i roštilj. Kompleks se nalazi 600 metara od plaže.

Svi sadržaјi su na pјešačkoј udaljenosti.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr. Sunčev breg, Bugarska. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema fotografiјi. Prelep, svetao stan i veoma povoljna cena. Nekretnina pogodna za iznaјmljivanje i za korišćenje tokom cele godine. Preporučuјemo!

Kompleks Amber Beach јe idealan za celogodišnji život i relaksaciјu zahvaljuјući dobroј lokaciјi i odličnoј infrastrukturi u okolini. Gostima i vlasnicima na raspolaganju su bazen, prostor za opuštanje i roštilj. Kompleks se nalazi 350 metara od plaže.

Svi sadržaјi su na pјešačkoј udaljenosti.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
1+kk
Površina
35 m2
Korisna površina
30 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
90 m
Lekar
510 m
Kafana
170 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
škola, vrtić
570 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00