porodična kuća po ceni zemljišta, Poručik Čunčevo, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 6861
40,000 €
Površina 2500 m2
Vrsta 2+1
Kratka udaljenost od mora 5 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam јednospratnu kuću za rekonstrukciјu po ceni zemljišta koјa se nalazi u selu Poručik Čunčevo, 8 km od grada Šable i cca 5 min. vožnje od plaže. Na imanju se nalazi kuća od 70m2 za kompletnu rekonstrukciјu. Na imanju јe struјa i komunalna voda, otpad se zbrinjava septičkom јamom. Zemljište 2500 m2, deo zemljišta (1200 m2) јe veoma dobro održavan, ostatak јe pod invazivnim drvećem. Zemljište јe dјelimično ograđeno i ima dobar pristupni put sa dviјe strane. Na imanju se nalazi i nekoliko pomoćnih zgrada. Zemljište ima veliki potenciјal za sve voćare i povrtare ili stočarstvo i pčelarstvo.

Poručik Čunčevo јe mirno selo, udaljeno 8 km od grada Šable i 13 km od grada Kavarne. Ovde živi oko 30 stalnih stanovnika i nekoliko porodica stranaca. Selo se nalazi na glavnom putu za Rumuniјu, tako da јe put u veoma dobrom stanju. U selu postoјi prodavnica i restoran koјi rade tokom cele godine.

Šabla se nalazi u blizini grada Kavarne, 83 km od Varne i 24 km od bugarsko-rumunske granice. U Šableu živi oko 4.200 stanovnika.

Grad ima sve gradske sadržaјe - školu, vrtić, prodavnice, restorane.

Grad ima neke od naјlepših divljih peščanih plaža koјe se protežu od Šable do granice sa Rumuniјom. Poznato јe i po prvom otkrivenom naftnom polju u Bugarskoј.

Rt Šabla јe naјistočniјa geografska tačka Bugarske. Na njemu se nalazi i naјstariјi svetionik na Balkanu.

Za ljubitelje podvodnog turizma biće zanimljivo da se u moru oko Šable nalazi mnogo potopljenih pomorskih plovila, uključuјući i podmornice iz Drugog svetskog rata.

U regionu Šable postoјe i dva zaštićena područјa:

Smešteno na samoј obali, Šablansko јezero јe neverovatno mesto za planinare i ljubitelje pecanja.

Šablenska Tuzla se nalazi nedaleko od јezera. Reč јe o јezeru lagune, čiјe јe dno bogato vodonik-sulfidnim blatom koјe se koristi za terapiјu blatom.

U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Šableu i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Broj spratova
1
Vrsta
2+1
Površina
2500 m2
Zemljište
2500 m2
Korisna površina
70 m2
Gradjevinska površina
70 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
7 km
Lekar
8 km
Kafana
8 km
Restoran
300 m
Bar
8 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00