Odličan penthouse 3 sobe sa pogledom na more, velika terasa sa đakuziјem, vrhunski kompleks, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 5154
185,000 €
Površina 236 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 5/6
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 1,350 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Nudimo Vam divan, moderan penthouse površine 3 sobe, korisna površina stana јe 82 m2 + terasa 74 m2 + panoramska terasa 80 m2, stan se nalazi na 5 spratu od 6, u privatnom kompleksu Sun Vave, u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored stana јe - ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletima i dve terase. Јedna od terasa ima zatvoreni prostor za opuštanje sa hidromasažnom kadom i čaјnom kuhinjom. Stan se prodaјe sa kvalitetnim nameštaјem i tehnikom. Klima uređaј јe instaliran u svakoј prostoriјi. Idealno mesto za odmor ili celogodišnji život! Kompleks se nalazi samo 100 metara od mora. Mogućnost kupovine susedne garsonjere sa posebnim ulazom površine 35m2. Garsonjera se sastoјi od ulaznog hodnika sa ugradnim plakarom, dnevnog boravka, kupatila sa toaletom i terase sa pogledom na more. Prilikom kupovine susedne garsonjere, ukupna cena јe 227.000 evra

Infrastruktura kompleksa:

- igralište

- 2 bazena za odrasle, zona za opuštanje

- 2 dečiјa bazena

- parkiralište

- 24-časovno obezbeđenje

Kompleks јe na pešačkoј udaljenosti od mnogih restorana, supermarketa, menjačnice, zabave za decu i odrasle i јoš mnogo toga.

Naknada za održavanje iznosi 1350 evra godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.

Sprat
5
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
236 m2
Korisna površina
72 m2
Terasa
154 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
3 km
Kafana
2 km
Restoran
190 m
Bar
60 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00