Nove prostrane 3 sobe sa terasom i pogledom na park, kafe

Kavarna, Bugarska – ID 4287
88,000 €
Površina 146 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 3 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo nove 3 sobe u Kavarni. Stan ima 146 m2, nalazi se na 4. spratu od ukupno 5, ima lift i može se završiti po Vašoј želji. Raspored stana: predsoblje, garderoba/ostave, veliki dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom sa izlazom na veliku terasu, dve spavaće sobe - јedna sa izlazom na balkon, dva kupatila sa toaletom, sa terase se pruža pogled na gradski park u Kavarni. Stanu pripada i parcela površine 90 m2.

Apartman se nalazi 3000 metara od mora.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
146 m2
Korisna površina
128.48 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
270 m
Bar
450 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00