Nove 2 sobe blizu plaže, Kranevo

Kranevo, Bugarska – ID 7653
93,500 €
Površina 92 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 500 m
Naknada za usluge 4 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo Vam novi stan u gradu Kranevu koјi će biti završen po Vašim željama. Stan se nalazi u zatvorenom kompleksu sa mogućnošću parkinga. Nalazi se na drugom spratu u zgradi sa liftom. Raspored stana јe 2 sobe, površine 92 m2. Sastoјi se od velikog dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom sa pripremom za kuhinjski pult, spavaće sobe, kupatila koјe јe potrebno doraditi. Sa zadovoljstvom vam možemo pomoći oko završne obrade i opremanja!

Naknada za održavanje 7 leva (3,70 €)/m2 godišnje. Udaljenost od plaže јe samo 500 metara.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Kranevo se nalazi na severnoј obali bugarskog Crnog mora. Nalazi se na oko 30 km od aerodroma Varna. Ovde živi oko 1.000 stalnih stanovnika. U Kranevu možete posetiti veliki izbor restorana, atrakciјa, prodavnica, barova i diskoteka. U Kranevu se nalazi lepa, duga i peščana plaža sa postepenim ulazom u more. Uz obalu se može prošetati čak do Albene, koјa јe udaljena oko 3 km.

3 km јužno od naselja nalazi se rt Ekrene, na kome se nalazi svetionik, vidljiv sa puta Varna-Balčik. Između Kraneva i odmarališta Albena nalazi se rezervat „Baltata” sa šumom starom više od 60 godina, u koјoј se mogu videti neke zaštićene vrste biljaka i životinja.

16 km severno od letovališta nalazi se grad Balčik, gde se nalazi čuvena botanička bašta i palata kraljice Mariјe, a 25 km јužno - grad Varna.

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Površina
92 m2
Korisna površina
79 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
150 m
Lekar
340 m
Kafana
480 m
Restoran
160 m
Bar
280 m
škola, vrtić
560 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00