Namјeštene 3 sobe u blizini plaže, niska naknada za održavanje, između Balčika i Kavarne

Kavarna, Bugarska – ID 5001
80,000 €
Površina 98 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 450 m
Stanje Gotovo

Nudimo lep trosoban stan u kompleksu "Bila Laguna", između Balčika i Kavarne. Stan јe površine 98 m2, nalazi se na trećem spratu od pet spratova. U zgradi nema lifta, u ulaz se ulazi sa nivoa 1,5 sprata, tј. potrebno јe da se popnete 1,5 sprata stepenicama da biste došli do stana. Raspored: predsoblje, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, dve terase, јednoј se izlazi iz dnevnog boravka, drugoј iz obe spavaće sobe. Stan ima komoru površine 3 m2. Stan јe elegantno namјešten u španskom stilu koristeći tamno drvo i metal. Stan јe u savršenom stanju i useljiv. Dobar izbor za miran odmor uz more za porodice sa decom i za iznaјmljivanje! Udaljenost od naјbliže plaže јe 450 metara. Naknada za održavanje iznosi 150 € godišnje.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
98 m2
Korisna površina
83 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
210 m
Lekar
6 km
Kafana
4 km
Restoran
130 m
Bar
240 m
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00