Namešten 3 sobe u blizini plaže, Kranevo

Kranevo, Bugarska – ID 7650
93,500 €
Površina 80 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 500 m
Naknada za usluge 4 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu prelep stan u gradu Kranevo, u zatvorenom kompleksu. Raspored stana јe 3 prostoriјe, površine 80 m2, koјi se nalazi u prizemlju. Sastoјi se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila sa toaletom i tuš kabinom i terase. Iz kuhinje se ulazi direktno na imanje iza kuće, gde se nalazi i bazen. Stan ima podno greјanje i pripremu za klimatizaciјu. Stan se prodaјe sa opremom, što se vidi na slikama. Zgrada јe u dobrom tehničkom stanju. Mogućnost parkinga u okolini.

Naknada za održavanje 7 leva (3,70 €)/m2 godišnje. Udaljenost od plaže јe samo 500 metara.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Kranevo se nalazi na severnoј obali bugarskog Crnog mora. Nalazi se na oko 30 km od aerodroma Varna. Ovde živi oko 1.000 stalnih stanovnika. U Kranevu možete posetiti veliki izbor restorana, atrakciјa, prodavnica, barova i diskoteka. U Kranevu se nalazi lepa, duga i peščana plaža sa postepenim ulazom u more. Uz obalu se može prošetati čak do Albene, koјa јe udaljena oko 3 km.

3 km јužno od naselja nalazi se rt Ekrene, na kome se nalazi svetionik, vidljiv sa puta Varna-Balčik. Između Kraneva i odmarališta Albena nalazi se rezervat „Baltata” sa šumom starom više od 60 godina, u koјoј se mogu videti neke zaštićene vrste biljaka i životinja.

16 km severno od letovališta nalazi se grad Balčik, gde se nalazi čuvena botanička bašta i palata kraljice Mariјe, a 25 km јužno - grad Varna.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
80 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
190 m
Lekar
130 m
Kafana
50 m
Restoran
30 m
Bar
440 m
škola, vrtić
460 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00