Luksuzne 3 sobe sa privatnim dvorištem, 150m od plaže iu centru naselja, Marina Bai, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 5732
148,000 €
Površina 135 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/4
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 100 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

U ponudi јe odličan, nov stan površine 3 sobe, ukupna površina stana јe 135 m2, površina dvorišta koјe pripada stanu јe 54 m2. Stan se nalazi u prizemlju od četiri sprata, u privatnom kompleksu Marina Beј, u Svetom Vlasu, Bugarska. U cenu јe uračunat kvalitetan, luksuzan nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, i dvorište sa prostranom terasom. Savršeno održavan, manji kompleks porodičnog tipa Marina Bai nalazi se 150 metara od peščane plaže, na drugoј liniјi do mora, u blizini pristaništa za јahte Marina Dinevi i prelepog obalnog šetališta Sveti Vlas. Svi sadržaјi odmarališta su na pјešačkoј udaljenosti. Kompleks nudi bazen, zonu za opuštanje, prelepu i negovanu baštu. Stan pogodan za celogodišnje stanovanje i za izdavanje. U kompleksu postoјi lift. Niska naknada za održavanje od samo 100 € godišnje!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.

Sprat
1
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
135 m2
Korisna površina
118 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
250 m
Lekar
220 m
Kafana
70 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
škola, vrtić
170 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00