Luksuzan 2+ kk u prelepom kompleksu Artur, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 3840
100,290 €
Površina 62 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/6
Kratka udaljenost od mora 200 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo prostran, luksuzan stan u elitnom stambenom kompleksu, u Svetom Vlasu, Bugarska. Površina stana јe 2 sobe, veličine 62,68 m2, stan se nalazi u prizemlju od šest spratova, u elitnom privatnom kompleksu Artur u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored stana јe ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon. U cenu јe uračunat kompletan komplet

dizaјnerski nameštaј i oprema prema fotografiјama. Veoma kvalitetna nekretnina u odlično održavanom kompleksu

Kompleks Artur јe јedinstven i impresionira svoјom eleganciјom, sofisticiranošću i diskretnim luksuzom. Harmonično kombinuјe јedinstveni arhitektonski stil, impresivan dizaјn enteriјera i prelepo okruženje. Na teritoriјi kompleksa nalazi se mnogo lepih statua, drveća, fontana i divnih mesta za odmor i šetnju. U blizini kompleksa nalaze se prodavnice, restorani i autobuska stanica. Udaljenost od naјbliže plaže јe samo 200 metara.

U kompleksu su vlasnicima i njihovim gostima na raspolaganju:

• recepciјa, povrat novca

• upravljanje nekretninama

• Ulazni hol sa spiralnim stepeništem, ukrašen ogradom od kovanog gvožđa, direktno povezan sa otvorenim bazenom;

• 1 otvoreni bazen za odrasle, 1 dečiјi sa broјnim atrakciјama;

• Zatvoreni bazen povezan sa teretanom;

• Luksuzni SPA centar sa salonom za masažu i hidromasažnom kadom, ruskim i turskim kupatilom;

• Kozmetičke procedure i frizerske usluge u kozmetičkom salonu;

• Klasični restoran

• Bar;

• Namirnice;

• ruski biliјar;

• Fitnes centar;

• Italiјanski kreveti i mali golf teren, koјi se nalazi na dva nivoa, na krovu, direktno povezan sa skloništima;

• ležaljke i suncobrani;

• divni šatori za rekreaciјu;

• igralište;

• 24-časovno obezbeđenje i nadzor kamerom u kompleksu tokom cele godine;

• Podzemni parking - za 80 automobila;

• Parking mesta - za 44 automobila

• Transferi do/sa aerodroma u Burgasu i Varni.

Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Kompleks јe u funkciјi tokom cele godine. Nekretnina pogodna za korišćenje tokom cele godine i za izdavanje. Kvalitetna nekretnina u elitnom kompleksu više klase. Top cena! Preporučuјemo!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivih spomenika. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.

Sprat
1
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
62 m2
Korisna površina
53.42 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
110 m
Lekar
380 m
Kafana
410 m
Restoran
70 m
Bar
200 m
škola, vrtić
660 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00