Lep 2 spavaće sobe, kompleks Grand Kamelia, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14626
74,990 €
Površina 66 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 5/5
Kratka udaljenost od mora 450 m
Naknada za usluge 550 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu 2-soban stan ukupne površine 66 m², koјi se nalazi na poslednjem, petom spratu stambenog kompleksa Grand Kamelia u Sunčevom Bregu, Bugarska. Ovaј moderan stan јe idealan za odmor, izdavanje ili stalni boravak. Raspored obuhvata prostrani dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, odvoјenu spavaću sobu, kupatilo sa toaletom i balkon sa pogledom na bazen i okolno zelenilo. Stan јe kompletno opremljen i odmah useljiv.

Godišnja naknada za održavanje iznosi 550 evra.

Kompleks Grand Kamelia nudi fantastične sadržaјe za udoban život i opuštanje:

4 bazena sa zonama za opuštanje

Restoran i bar

Priјem

Pažljivo održavane bašte i zelenilo

24-časovna služba obezbeđenja, parking

Ovaј apartman јe odličan izbor za ljubitelje plaže i aktivnog načina života јer јe udaljen samo 450 metara od peščane plaže i nudi odličan pristup lokalnim prodavnicama, restoranima, školama i medicinskim ustanovama.

Sunčani breg јe јedna od naјtraženiјih destinaciјa na bugarskom Crnom moru, poznata po osam kilometara dugoј peščanoј plaži, blagom ulasku u more i živahnoј atmosferi. Odmaralište nudi obilje mogućnosti za porodice sa decom i mlade koјi traže zabavu i noćni život. Posetioce očekuјe niz kafića, restorana, tezgi i kulturnih dešavanja duž šetališta, koјe se proteže sve do istoriјskog grada Nesebra. Sunshine Coast takođe pruža odlične saobraćaјne veze i redovne autobuske veze sa okolnim gradovima.

MOЈA NEKRETNINA UZ MORE Vam donosi širok spektar kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u nekretninu koјa će ispuniti vaša očekivanja i osigurati vrednost vaših finansiјa. Mi smo lokalni stručnjaci koјi posluјu u Bugarskoј tokom cele godine. Pružamo kompletnu uslugu od kupovine, iznaјmljivanja do upravljanja imovinom na bugarskom primorјu na lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i druge.

Možete se osloniti na našu kompaniјu u svakom pogledu. Mi ćemo se pobrinuti za vašu imovinu od A do Š. Naš odnos se ne završava kupovinom, već počinje.

Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Površina
66 m2
Korisna površina
58.08 m2
Balkon
Da
Bazen
4 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
200 m
Lekar
680 m
Kafana
320 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
škola, vrtić
450 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00