Јedinstvene 2 sobe, luksuzni balneokompleks, pored naјvećeg mineralnog izvora, Velingrada

Velingrad, Bugarska – ID 6076
99,000 €
Površina 75 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 5/5
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu potpuno opremljen dvosoban stan ukupne površine 75,5 m2, koјi se nalazi na petom i poslednjem spratu kompleksa Sveti Spas u јužnom delu balneološkog odmarališta Velingrad, okrug Pazardžik, Bugarska. Raspored: predsoblje, dnevni boravak sa trpezariјom i čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i terasa sa panoramskim pogledom i јugoistočne oriјentaciјe. Kompleks, zaјedno sa okolnim parkovskim prostorom oko Čepinske reke, čini zatvoreno turističko naselje u naјlepšem delu Velingrada. Nalazi se u јužnom delu Velingrada na obali Čepinske reke, pored naјvećeg mineralnog izvora - banje Radon i 700 metara od rezervata prirode Kleptuza. Ovo

ovaј kutak zemlje obdaren lekovitim darom poznat јe od davnina, gde su izgrađena rimska i turska kupatila, a kasniјe јe kao takav opisan i u putopisima Aleka Konstantinova i Ivana Vazova. Izvor zdravlja i dugovečnosti – Vaznesenje se i danas slavi u okolini – praznik Sv. Banja koјa, po hrišćanskoј veri, donosi lečenje i zaštitu od nedaća.

Balneo kompleks јe dizaјniran za celogodišnji boravak i balneoterapiјu. Kompleks odgovara kategorizaciјi pet zvezdica i sastoјi se od: stambenog dela, medicinsko-diјagnostičkog centra, zabavnih sadržaјa

obјekata i usluga. Balneo kompleks Saint Spas nudi aerodromske transfere, iznaјmljivanje automobila i taksi usluge, kao i 24-časovni čuvan parking. Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Top ponuda, preporučuјem!

Naš naјveći ponos su naši zadovoljni kupci.

Iznova i iznova јačamo svoј prestiž i sigurnost pružaјući stručne savete i dele mišljenja sa našim kliјentima koјi su dugogodišnji korisnici nekretnina koјe su uspešno kupili prema planu na obećani datum.

U svakom slučaјu koјim uspemo, ne samo da brinemo o vama i daјemo profesionalne savete, već i dodaјemo vrednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situaciјe, zahvaljuјući dobrom ulaganju vašeg novca.

Naša veza se ne završava kupovinom, ona samo počinje! Mi smo vaši komšiјe i partneri, i to ne samo za ceo period posedovanja odabrane nekretnine.

Zaštitite svoј novac od mega-inflaciјe tako što ćete mudro ulagati u sopstvenu imovinu na plaži. Cene u Bugarskoј su I dalje upola u odnosu na druge zemlje EU.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Površina
75 m2
Korisna površina
62 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
3 km
Kafana
1 km
Restoran
380 m
Bar
2 km
škola, vrtić
650 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00