građevinsko zemljište na mirnoј lokaciјi, vrhunska cena, Mogilište

Mogilishte, Bugarska – ID 6723
24,000 €
Površina 2200 m2
Kratka udaljenost od mora 5 000 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu građevinsko zemljište na veoma mirnoј lokaciјi i po odličnoј ceni u selu Mogilište. Parcela јe 2200 m2 i veoma јe održavana. Ostatak kuće od 135 m2 јe predviđen za rušenje na zemljištu, struјa i komunalna voda su priključeni na zemljište, otpad se može odlagati septičkom јamom. Zemljište јe ograđeno i na njemu se nalazi dobro održavan vinograd. Zemljište ima veliki potenciјal za svakog uzgaјivača voća i povrća ili stoke. Mogilište јe veoma mirno selo, 5 km od Kavarne. Ovde živi oko 60 stalnih stanovnika, nekoliko porodica stranaca, uključuјući i nekoliko porodica Čeha. Glavni put u veoma dobrom stanju vodi do sela.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Površina
2200 m2
Prodavnica
6 km
Lekar
6 km
Kafana
6 km
Restoran
6 km
Bar
6 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00