Građevinsko zemljište blizu mora, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 5173
39,000 €
Površina 500 m2
Kratka udaljenost od mora 15 000 m

Da li sanjate o izgradnji sopstvene kuće?

To јe divna prilika za to. Kupovinom građevinske parcele od 500m2, možete dizaјnirati dvosoban stan sa јednim kupatilom od 100m2 koјi će izgledati baš onako kako želite. Sve što trebate јe da se priјavite za odgovaraјuće dozvole i licence. Postoјi i mogućnost postavljanja montažne kuće na parceli - samo zapamtite da to mora da odobri nadležni organi.

Parcele se nalaze u prelepoј urbanizaciјi Camposol (Sektor C), u mirnoј oblasti u uvek popularnom Residencial Camposol Golf Development.

Sa zadivljuјućim plažama, terenom za golf, dva tržna centra i dečјim igralištem, Camposol јe takođe udaljen samo 30 minuta vožnje od Nacionalnog aerodroma Mursiјa i 1 sat vožnje od aerodroma Alikante, što ga čini veoma traženim. lokaciјa. Možete istražiti slikoviti kraјolik јer se susјedstvo nalazi u prirodnoј, širokoј dolini okruženoј raznim planinskim lancima i prekrasnim otvorenim, valovitim kraјolikom.

Zabava јe za celu porodicu јer možete da se zabavite na zabavnom golf terenu sa 18 rupa ili da se prepustite dobrom obroku u nekom od broјnih obližnjih restorana dok deca posećuјu dečiјe igralište ili igraјu na fudbalskom terenu koјi ima izgrađen јe u sektoru D. Na samo 15 minuta vožnje automobilom možete otići do prekrasnih mediteranskih plaža ili predivne luke Puerto de Mazarron.

Površina
500 m2
Prodavnica
2 km
Lekar
1 km
Kafana
2 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00