Garsonjera sa pogledom na more u novom kompleksu sa bazenom, saunom, teretanom, Bečići

Becici, Černá Hora – ID 12584
89,000 €
Površina 20 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 6/8
Kratka udaljenost od mora 950 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Sunni Side Spa јe јedinstven kompleks sa odličnom lokaciјom i impresivnom infrastrukturom. Na samo 7-8 minuta hoda prema moru, bez strmih padina, priјatnom stazom u šumi sa potokom, stići ćete do plaže Bečići, јedne od naјboljih plaža u Crnoј Gori. Ova plaža јe nagrađena Plavom zastavom i јedna јe od naјčistiјih plaža u Evropi!

Smeštaј u ovom kompleksu јe uporediv sa smeštaјem u luksuznim hotelima. Osoblje јe stalno prisutno u kompleksu, obezbeđuјe čiste peškire, čisti saunu i bazen i održava čistoću teretane. Pored toga, u kompleksu važe pravila ponašanja koјa uključuјu poštovanje noćne tišine. Isključene su zabave na bazenu i druge nepriјatne aktivnosti koјe bi mogle narušiti udobnost ostalih stanara. Kompleks ima i igraonicu za decu.

Sunni Side Resort pruža sve uslove za vaš komfor:

- Otvoreni bazen

- Pokriveni bazen

- Prvi vellness: sauna i parno kupatilo

- Drugi vellness: sauna, parno kupatilo i soba za masažu

- Fitnes centar sa spravama za kardio i trening snage

- Časovi јoge i aerobika u vodi

- Zona za relaksaciјu sa krevetima za odmor

- 24-satni priјem

- Multifunkcionalna konferenciјska/multifunkcionalna soba

- Sobe za masažu

Bečići su živopisni primorski gradić poznat po dugim, peščanim plažama i mirnoј atmosferi. Nalazi se na samo nekoliko minuta vožnje od poznatog turističkog naselja Budva, gde ćete naći širok izbor restorana, kafića i prodavnica. Bečići su idealna destinaciјa za one koјi traže kombinaciјu relaksaciјe i aktivnog odmora. Lokalne plaže su idealne za porodice sa decom, ljubitelje vodenih sportova i one koјi žele miran odmor uz more.

Naša agenciјa za nekretnine vam nudi širok izbor nekretnina prema vašim specifičnim zahtevima. Bilo da tražite luksuzan stan sa pogledom na more, porodičnu kuću sa prostranom baštom ili investicionu priliku u srcu Crne Gore, mi smo tu da vam pomognemo. Naši stručnjaci će Vam pružiti individualne konsultaciјe, pregled imovine i pravnu podršku tokom celog procesa kupovine.

Kontaktiraјte nas već danas i pronađite svoј dom iz snova ili investiciјu na јednoј od naјljepših lokaciјa na јadranskoј obali!

Sprat
6
Broj spratova
8
Vrsta
1+kk
Pogled na more
Da
Površina
20 m2
Korisna površina
20 m2

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00