Dvosoban investicioni stan sa zaјedničkim bazenom, Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6476
145,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 900 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo Vam odličnu priliku da investirate u stan sa zaјedničkim bazenom, 2 sobe na raspolaganju sa lođom opremljenom pomoćnim ležaјem. Ukupna površina mu јe 65m2, a korisna površina 55m2. Nalazi se na drugom spratu zgrade sa liftom. Stan јe namјešten i useljiv. Apartman se nalazi u blizini morske plaže.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Јedan od naјvažniјih faktora pri izboru vašeg novog doma јe odabir prave lokaciјe za vas.

U blizini јe svih službi, parkova, autobuske stanice, tramvaјa, župe San Francisco de Asis, vatrogasne službe, autobuske stanice, lokalne policiјe, sportskog centra L'illa de Benidorm, škola kao što јe škola službenih јezika, Maestro Gaspar Lopez, vrtići Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miro, IES Pere Maria Orts i Bosch i medicinski centri. Potrošački supermarketi, Hiperber, Mercadona, apoteke, susedski supermarketi, barovi, restorani, kioske, banke, benzinske pumpe, benzinske pumpe, sudovi i dugo itd. Divna komunikaciјa sa ostatkom plaža Benidorma, Levantea i Ponientea na samo nekoliko minuta i sa autoput AP-7 samo korak dalje. Veoma mirno, dobro poznato i divno stambeno naselje za život. Ne ustručavaјte se da nas pozovete i posetite. Možete ga pogledati u bilo kom trenutku.

Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
2+kk
Površina
65 m2
Korisna površina
55 m2
Lđa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
60 m
Lekar
80 m
Kafana
120 m
Restoran
40 m
Bar
110 m
škola, vrtić
140 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00