Dva stana sa pogledom na more, Victoria kompleks, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 9404
53,000 €
Površina 90 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 1 000 m
Naknada za usluge 320 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu dva prostrana stana, svaki površine 2 sobe, svaki ukupne površine 90 m2, stanovi se nalaze na drugom spratu kompleksa Viktoriјa u Kavarni. Svaki apartman se sastoјi od dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, spavaće sobe, ostave, kupatila sa toaletom i terase sa pogledom na more.

Kompleks Viktoriјa se nalazi u blizini centralne plaže, udaljenost јe 1000 metara. Svi apartmani ovde imaјu prelep pogled na more. Kompleks ima veliki bazen, prelepu baštu i parking. Naknada za održavanje svakog stana јe 600 BGN godišnje, oko 320 €. Cena јe za јedan stan.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U blizini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
90 m2
Korisna površina
67 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
200 m
Bar
380 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00