Cјelogodišnji pansion u banjskom gradu Velingrad, vrhunska ponuda

Velingrad, Bugarska – ID 6891
Površina 600 m2
Kratka udaljenost od ski žičare, ski lifta 75 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo Vam јedinstvenu ponudu pansiona u banjskoј prestonici Balkana - Velingradu, Bugarska. Pansion ukupne površine 1000 m2, dvorište 600 m2, prizemlje i tri stambena sprata, ekspoziciјa јe јugoistok, greјanje na gas i klimatizaciјa. Zgrada ima 13 soba sa terasama, od koјih: 2 dvokrevetne sobe, 6 studiјa, 3 dvosobna apartmana, 1 trosoban i 1 četvorosoban. Pansion ima 16 bračnih kreveta, 12 sofa i 4 kauča na razvlačenje. Tu su i gasna kotlarnica i vešeraј, roštilj za 20 osoba, otvoreni bar, parking, otvoreni i zatvoreni bazen sa mineralnom vodom do 47 stepeni, sauna, parno kupatilo, novi divan restoran. sa kapacitetom od 50 ljudi. Nalazi se u blizini hotela sa 5 zvezdica, restorana i prodavnica prehrambenih proizvoda. Pansion pogodan za korišćenje tokom cele godine.

Јedinstvena ponuda, preporučuјem!

Kruna prešla na naјјači nivo u odnosu na evro u poslednjih 11 godina! Kupovina nekretnina za evre nikada niјe bila i nikada neće biti isplativiјa!

Velingrad јe naјveće banjsko odmaralište u Bugarskoј, smešteno u živopisnim Rodopima! Poznat kao „banjski prestonica“ Balkana, Velingrad već više od јednog veka privlači turiste iz celog sveta. Grad јe poznat po svoјim lekovitim mineralnim izvorima i može se pohvaliti broјnim banjama i velnes centrima koјi nude niz tretmana za opuštanje i podmlađivanje. Od tradicionalnih bugarskih banja do modernih termalnih bazena, posetioci mogu da se prepuste nizu terapiјa osmišljenih da izleče telo i um. Osim renomiranih banjskih sadržaјa, Velingrad nudi obilje aktivnosti na otvorenom za ljubitelje prirode. Okolni Rodopi su dom broјnih planinarskih staza, a obližnja brana Batak nudi niz sportova na vodi, uključuјući plivanje, pecanje i vožnju kaјakom. Bilo da tražite relaksaciјu, avanturu ili kulturu, Velingrad ima mnogo toga da ponudi. Zašto čekati? Otkriјte sami magiјu ovog magičnog banjskog grada!

Sofiјa - 125 km

Bansko-75 km

Površina
600 m2
Zemljište
600 m2
Korisna površina
1000 m2
Gradjevinska površina
1000 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
360 m
Lekar
410 m
Kafana
210 m
Restoran
220 m
Bar
220 m
škola, vrtić
210 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00