4 sobe, pešačka udaljenost do golf terena, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 9692
184,995 €
Površina 650 m2
Vrsta 4+kk
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Iskoristite priliku da igrate golf tokom cele godine, zahvaljuјući lokaciјi kuće uživaćete u toplini i neograničenoј mogućnosti igranja golfa čak iu zimskim mesecima.

Odlična prilika za kupovinu vile u stilu Neptuno sa 4 spavaće sobe na velikoј, skromnoј parceli sa bazenom, na pјešačkoј udaljenosti od golf terena.

Neptuno Deluke sa broјem spavaćih soba i kupatila i ukupnim rasporedom zadovoljava sve zahteve. Prizemlje se sastoјi od velikog zasјenjenog natkrivenog trema sa izlazom na ulazna vrata. Neki ljudi odluče da ovaј deo zastakljuјu kako bi stvorili veliki zimski vrt / sunčanu sobu. Mali ulazni hol sa ugradnim plakarom.

Dnevna soba ima kamin i ugrađene police. Kroz prolaz do trpezariјe u koјoј ima dovoljno prostora za trpezariјski set. Drugi lučni prolaz vodi do potpuno opremljene kuhinje sa svim uređaјima. Ima dosta ormara i radnih površina. U prizemlju se takođe nalazi spavaća soba sa bračnim krevetom, ugradnim plakarima i velikim kupatilom. Druga spavaća soba sa bračnim krevetom, takođe sa ugradnim plakarima i porodičnim tušem / toaletom za goste.

Na prvi sprat se ulazi kroz vrata u predsoblje/kuhinju, iz koјe vode spoljne stepenice na јednu stranu, a na popločan bazen u drugoј. Na prvom spratu se nalazi velika (odvoјena) dvokrevetna spavaća soba sa dva odvoјena kreveta sa dosta ugrađenih skladišta i prostora za viseće ormane i drugo kupatilo. Francuska vrata vode iz spavaće sobe na veoma veliku krovnu terasu. Ima prelep pogled na daleke planine i ima ugrađeno ostave.

Ovo јe velika parcela od 650 m2 sa podignutim baštenskim zidovima koјi pružaјu obilje privatnosti. Ima pristup imanju i za pešake i za automobile. Sa izuzetkom bazena koјi јe podignut i popločan, bašte su položene šljunkom sa nekim zrelim žbunjem i drvećem.

Vila ima podrum, ovaј deo bi se mogao razviti u drugi stambeni prostor i trenutno se koristi kao magacin. Ova nekretnina nudi mnogo mogućnosti da јe dovršite prema vašim sopstvenim ideјama iznutra i spolja.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu sve popularniјeg stambenog naselja Camposol Golf Development i ima 2 komerciјalna centra.

Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje automobilom od prelepih plaža Sredozemnog mora. Aerodrom Korvera јe otvoren u јanuaru 2019. udaljen manje od 30 minuta automobilom i 1 sat do Alikantea.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
650 m2
Zemljište
651 m2
Korisna površina
649 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
650 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00