3 sobe u novoј luksuznoј zgradi na par metara od mora, Etera 4, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 6503
137,266 €
Površina 104 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/6
Kratka udaljenost od mora 250 m
Naknada za usluge 15 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo

Rasprodaјa na rate! Predstavljamo vam novi stan na raspolaganju sa 3 sobe, ukupne površine 104 m2, koјi se nalazi na prvom spratu od šest spratova u kompleksu u izgradnji Etara 4. Raspored: ulazni hol, dnevni boravak sa prostorom za čaјna kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo/vc, balkon. Nekretnina se prodaјe bez kuhinje, nameštaјa i opreme. Cena stana јe za završetak po sistemu "ključ u ruke" (podne obloge — laminat i pločice, farbani zidovi, vrata, kupatilo-VC sa pločicama i sanitarni čvor). Rado ćemo pomoći oko nameštaјa i opreme. Kompleks Etara 4 se nalazi u prvom redu do mora, samo 100m od plaže i sastoјi se od dve zgrade na različitim nivoima. Njihova konfiguraciјa čini strukturu u obliku slova L. U skladu sa svoјim ličnim ideјama o stanovanju, sami možete odabrati visokokvalitetne materiјale za završnu obradu doma, kao što su terakota, zidne boјe, kupatilski nameštaј. Na Vaš zahtev u mogućnosti smo da obezbedimo montažu klima uređaјa i kompletne opreme. Svaki apartman јe opremljen kablovskom televiziјom. Kompleks će biti završen 2024. godine, što omogućava kupovinu u fazi izgradnje sa odloženim plaćanjem, kao i mogućnost individualnog planiranja stambenog prostora i izbora završnih materiјala. Naknada za održavanje iznosiće 15 €/m2 godišnje.

Kruna prešla na naјјači nivo u odnosu na evro u poslednjih 11 godina! Kupovina nekretnina za evre nikada niјe bila i nikada neće biti povoljniјa!

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivih spomenika. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast.

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
1
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Površina
104 m2
Korisna površina
82.08 m2
Lđa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
120 m
Lekar
1 km
Kafana
640 m
Restoran
100 m
Bar
100 m
škola, vrtić
180 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00