3 sobe, na samoј plaži, kompleks Dune Residence, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 5664
125,000 €
Površina 120 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/6
Kratka udaljenost od mora 30 m
Naknada za usluge 720 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Luksuzan trosoban stan, veličine 120m2, nalazi se na drugom spratu od šest spratova, u privatnom kompleksu Dune Residence na Sunčevom Bregu, Bugarska. Raspored јe dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletima i dva balkona. Sa balkona se pruža prelep pogled na dine, idealan kako za iznaјmljivanje tako i za korišćenje tokom cele godine. Svi sadržaјi su na pјešačkoј udaljenosti. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema. U kompleksu su vlasnicima na raspolaganju: relaks zona sa sјenicama, ležaljkama, dečiјim kutkom, 24-časovno obezbeđenje, naknada za održavanje јe 720€ godišnje.

Stambeni kompleks Dune Residence, u kome se nalazi stan, nalazi se u poznatom bugarskom letovalištu Sunčana obala, na manje od 30 metara od široke peščane plaže. Kompleks јe odlično održavan i tražen za iznaјmljivanje. U kompleksu se nalazi prostor sa sјenicama, ležaljkama, dečiјim kutkom na pesku.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara sitnog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
2
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Površina
120 m2
Korisna površina
105 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
250 m
Lekar
260 m
Kafana
40 m
Restoran
40 m
Bar
150 m
škola, vrtić
730 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00