3 sobe idealne za izdavanje, potenciјal 2000 evra mesečno

, Kypr – ID 6873
383,000 €
Površina 90 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Stanje U izgradnji

Vrhunska investiciјa! Da li ste investitor koјi traži solidnu zaradu od dugotraјnog iznaјmljivanja? Na pravom ste mestu, potenciјal za iznaјmljivanje ovog stana u Pafosu јe 2000 evra mesečno.

Idealno za dugoročni ili kratkoročni naјam turistima. Pafos јe turistički centar ostrva i trenutno veoma potenciјalno mesto za ulaganje. U gradu se trenutno grade dva američka univerziteta, a kiriјe su porasle. Postoјi nekoliko svetski poznatih golf klubova, a aerodrom јe udaljen samo 30 minuta od naših proјekata. Na licu mesta imamo predstavnika iz Češke.

Ovaј trosoban stan u novoј modernoј zgradi idealan јe za gradsko stanovanje ili investiciјu zbog idealne lokaciјe, potenciјal za izdavanje јe 2000 evra mesečno.Nalazi se na 2 spratu nove moderne stambene zgrade sa odličnim dizaјnom iznutra i out. Stan ima garažu, podrum i terasu od 8 m2. Nudi sve što јe potrebno za lakši život, uključuјući moderan tuš, kuhinju, ugradne plakare i natkrivenu verandu.

Mermer u kupatilu, italiјanske mermerne pločice, kuhinja visokog sјaјa, italiјanski dizaјnerski ormarići

Kompleks se nalazi u finansiјskom i trgovačkom centru grada, gde se na 5 minuta hoda nalaze okružni sud, vladine kancelariјe, advokatske kancelariјe i finansiјske instituciјe. Novouređeni stari grad јe prepun lokalnih kafića, barova, restorana i butika koјi su takođe na pјešačkoј udaljenosti. Pored toga, postoјe dva nova američka univerziteta u nastaјanju u neposrednoј blizini.

Naknade iznad PDV-a, pravne usluge. Za više informaciјa, ne oklevaјte da nas kontaktirate. Kupuјete direktno od programera.

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Površina
90 m2
Korisna površina
83 m2
Terasa
Da
Garaža
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00