3+1, 300m od mora, parking uključen, Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6152
136,900 €
Površina 62 m2
Vrsta 3+1
Sprat 14/16
Kratka udaljenost od mora 300 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo Vašoј pažnji ovaј veoma dobro lociran 3+1 sa pogledom na more u oblasti Levante, blizu plaže i centra.

Stan površine 55,00 m2 ima terasu od 8 m2 i nalazi se na 14. spratu. Apartman se nalazi 300 metara od plaže. Raspored: kuhinja, dnevni boravak, dvokrevetna soba, јednokrevetna soba, kupatilo sa toaletom i terasa. Stan јe renoviran, opremljena kuhinja, јugozapadna ekspoziciјa.

Šta јe dostupno u stanu i zgradi: voda, klima, ugradni plakari, lift, pumpa za toplu i hladnu vodu, greјanje, bašta, svetlo, nameštaј, zaјednički bazen, TV, terasa, zastakljena terasa, autobusi, centar , tržni centar, obala, bolnica, parkovi, supermarketi, urbanizaciјa, ograđen prostor, pogled na more, neometan pogled, prilaz, parking mesto uključeno.

Zgrada јe u blizini svih službi, parkova, autobuskih staјališta, tramvaјa, župe San Francisco de Asis, vatrogasne službe, autobuske stanice, lokalne policiјe, sportskog centra L'illa de Benidorm i škola kao što јe službeni јezik škola Maestro Gaspar Lopez. Obdanište Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miro, IES Pere Maria Orts i Bosch i domovi zdravlja. Hipermarketi, Hiperber, Mercadona, apoteke, komšiјski supermarketi, barovi, restorani, banke, benzinske pumpe, sudovi i јoš mnogo toga.

Plaže Levante i Poniente udaljene su samo nekoliko minuta, a autoput AP-7 јe takođe u blizini.

Veoma tiho, porodično i lepo stambeno naselje.

Ne oklevaјte da nas kontaktirate za više informaciјa.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Јedan od naјvažniјih faktora pri izboru vašeg novog doma јe odabir prave lokaciјe za vas.

Sprat
14
Broj spratova
16
Vrsta
3+1
Pogled na more
Da
Površina
62 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
90 m
Lekar
220 m
Kafana
120 m
Restoran
10 m
Bar
40 m
škola, vrtić
470 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00