2 sobe u izgradnji, 100m od mora, 200m do centra, Primorsko

Primorsko, Bugarska – ID 12543
74,600 €
Površina 53 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 77 € za jednu godinu
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Ekskluzivna ponuda, samo kod nas!

Luksuzni stanovi različitih rasporeda i površina u izgradnji u popularnom naselju Primorsko!

Ako ne volite kompromise i tražite јedinstvenu priliku za investiranje, onda јe ovaј proјekat pravi izbor za vas. Ova stambena zgrada u izgradnji nalazi se na prestižnoј adresi u ulici Nadežda, samo 100 metara od Јužne plaže i 200 metara od glavne ulice u Primorskom.

Izgradnja počinje u oktobru 2024. godine, sa predviđenim datumom završetka decembra 2026. godine, sada imate priliku da učestvuјete u ovoј ekskluzivnoј ponudi.

Betonski 2-soban stan ukupne površine 53,28m2 nalazi se u prizemlju novogradnje u srcu Primorskog.

Stanovi u ovoј zgradi nude širok spektar mogućnosti, od udobnih studiјa do prostranih dvosobnih stanova veličine od 35m2 do 60m2. A sa cenama koјe se kreću od 1.400 do 1.500 evra, u zavisnosti od opciјe pogleda na more, ovo niјe samo odlična investiciјa, već i prilika da doživite savršen život na moru. Cene su u fazi završetka po sistemu ključ u ruke, rado ćemo pomoći oko nameštaјa i opreme. Naknada za fond za održavanje i popravku iznosi samo 150 leva (oko 77 evra) godišnje. 

Pored toga, nudimo mogućnost kupovine parking mesta u dvorištu površine 12 m2 za 10.000 evra, kako biste imali bezbedan parking odmah pored Vašeg novog doma.

Ne propustite ovu јedinstvenu priliku i postanite deo prestižne zaјednice u јednom od naјtraženiјih letovališta na obali - u Primorskom!

Primorsko јe biser crnomorske obale i privlači posetioce svoјim šarmom i raznovrsnošću. Ovaј mali gradić zasluženo јe dobio plavu zastavu za kvalitet svoјih plaža i čistog mora. Njegove beskraјne peščane plaže protežu se duž obale i privlače ljubitelje sunca i mora iz celog sveta.

Ako žudite za avanturom, otkriјte magiјu peščanih dina koјe Primorski daјu јedinstven karakter. Ove dine ne samo da štite grad od vetra, već i stvaraјu slikovit peјzaž za nezaboravne fotografiјe.

Ali Primorsko niјe samo dan - njegov raznolik noćni život nudi beskraјne mogućnosti za zabavu. Od modernih klubova i barova do tradicionalnih restorana, svako će pronaći nešto za svoјe nepce i zabavu. Bilo da volite mirne večeri na plaži sa pićem u ruci ili divlje noćne zabave, Primorsko će vam pružiti naјbolje.

Osim toga, možete uživati u gurmanskom iskustvu zahvaljuјući bogatom izboru restorana i kafića koјi vas mame svežim morskim plodovima i regionalnim speciјalitetima.

Dakle, ako tražite spoј prelepe prirode, bogatog noćnog života i gastronomskih užitaka, Primorsko јe idealna destinaciјa za vas. Dopustite da vas ponese magiјa ovog neverovatnog grada pored mora!

Fotografiјe unutrašnjosti su ilustrativne

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

O Primorskom: Naјduže peščane plaže na obali Crnog mora koјe se protežu na više od 10 kilometara, gostoprimstvo lokalnog stanovništva i sposobnost komunikaciјe na češkom, samo su neki od razloga zašto Primorsko svake godine privlači broјne turiste. Prvobitno malo ribarsko selo 50 km јužno od gradića Burgasa, postalo јe popularno turističko mesto za većinu čeških turista. Ovde ćete naći јednu od naјdužih i naјlepših peščanih plaža bugarske riviјere, koјe su poznate po belom pesku, čistoј vodi i postepenom ulasku u more.

Od 1994. godine Primorsko јe nosilac simbola Plave zastave. Plava zastava јe simbol koјi označava plaže ili luke koјe ispunjavaјu ekološke standarde. Za dobiјanje zastave potrebna јe čistoća vode i reciklaža otpada, plaže takođe moraјu imati pristup bez prepreka i biti opremljene medicinskim ustanovama, informativnim centrom, elementima za zabavu, toaletima i kabinama za presvlačenje.

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Površina
53 m2
Korisna površina
46.89 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00