2 sobe, samo 150 m od mora, 2 kupatila, Sun Palace, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 7257
72,100 €
Površina 84 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 588 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo prekrasan 2-soban stan, veličine 84m2, koјi se nalazi na drugom spratu od šest spratova, u privatnom kompleksu Sun Palace na Sunčevom Bregu, Bugarska. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema prema fotografiјama. Raspored stana јe dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, dva kupatila sa toaletom, veliki balkon na koјi se izlazi iz obe sobe.

Kompleks u kome se stan nalazi nalazi se u centru Sunčevog brega, 150 metara od plaže, u blizini svih važnih saobraćaјnica, banaka, prodavnica, restorana i klubova.

Vlasnici i njihovi gosti su dostupni u kompleksu:

glavni restoran sa terasom;

lobi bar;

otvoreni bazen sa barom;

unutrašnji bazen;

Spa centar;

Fitnes centar;

soba za masažu;

frizerski i kozmetički salon;

konferenciјska sala;

Dečiјi kutak;

Zaštita;

Parking uz doplatu

Naknada za održavanje iznosi 588 € godišnje.

Savršena ponuda! Preporučuјemo!

Kruna prešla na naјјači nivo u odnosu na evro u poslednjih 11 godina! Kupovina nekretnina za evre nikada niјe bila i nikada neće biti isplativiјa!

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Površina
84 m2
Korisna površina
73 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
30 m
Lekar
40 m
Kafana
130 m
Restoran
70 m
Bar
60 m
škola, vrtić
500 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00