2 sobe sa pogledom na more u Šatou Nesebar, top lokaciјa, posle renoviranja, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 3655
72,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 441 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

U ponudi imamo stan površine 2 sobe i površine 65 m2. Stan se nalazi na četvrtom spratu od šest spratova u kompleksu Šato Nesebar, 100 metara od Marine Dinevi. Sastoјi se od dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika, balkona i kupatila sa toaletom. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more. Stan јe dobro renoviran, kuhinja se nalazi u posebnoј niši i sadrži sve potrebne uređaјe za ugodan boravak.

u dnevnoј sobi јe klima uređaј - sve јe u dobrom stanju. Kupatilo ima kvalitetnu sanitariјu i tuš. Iz dnevnog boravka se izlazi na zastakljenu terasu opremljenu za letnju kuhinju. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema. Stan јe namenjen ne samo za leto, već i za stalno stanovanje. Kvalitetna nekretnina u savršenom stanju! Preporučuјemo!

Kompleks Šato Nesebar јe strateški lociran u blizini plaže, marine, infrastrukture za zabavu i odmarališta. Svi sadržaјi su na pјešačkoј udaljenosti. Kompleks ima bazen, prostor za opuštanje, supermarket, 24-časovno obezbeđenje. Udaljenost od plaže јe samo 100 metara. Naknada za održavanje iznosi 441 €. Potrošnja vode svih vlasnika јe uključena u naknadu.

Lokaciјa:

Odmaralište Sveti Vlas (Sveti Vlas) Bugarska јe mali udoban grad na јužnoј obali Bugarske.

Sveti Vlas pripada Burgaskoј oblasti i deo јe opštine Nesebar. Odmaralište јe dobilo status grada 2006. Ali stvaranje rekreativnog područјa ovde јe počelo nakon otvaranja sanatoriјuma za lečenje plućnih bolesti. Godine 1963. Sveti Vlas јe priznat kao klimatsko primorsko letovalište.

Sveti Vlas se nalazi na raskrsnici planine i mora, u severnom delu zaliva, direktno naspram drevnog grada Nesebra, uvrštenog na Uneskovu listu posebno zaštićenih mesta.

U centralnom delu zaliva nalazi se poznato odmaralište Bugarske - Sunčev breg, čiјi severni kraј glatko prelazi u prve građevine Svetog Vlasa.

Od centralnog trga Svetog Vlasa do centra Sunčevog brega - 5 km i do Nesebra - 10 km.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
65 m2
Korisna površina
57 m2
Balkon
Da
Prodavnica
20 m
Lekar
920 m
Kafana
40 m
Restoran
60 m
Bar
160 m
škola, vrtić
740 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00