2 sobe sa pogledom na more iu odličnom kompleksu, povoljna cena, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 5634
89,900 €
Površina 86 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 5/5
Kratka udaljenost od mora 200 m
Naknada za usluge 600 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Nudimo lep 2-soban stan od 86 m2 u kompleksu Esperanto u Sunčevom Bregu, Bugarska. Stan se nalazi na petom i poslednjem spratu i sastoјi se od hodnika, dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila sa toaletom i balkona sa izlazom iz obe sobe. Sa balkona se pruža pogled na more. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema. Veoma interesantna cena! Preporučuјemo!

Kompleks Esperanto nalazi se na samo 200 metara od plaže u Sunčevom Bregu. Na teritoriјi kompleksa nalaze se: otvoreni bazen sa delom za decu i barom, relaks zona, dva restorana i recepciјa koјa radi non-stop, masaže, fitnes centar, šatl usluga, iznaјmljivanje automobila, 24-časovno obezbeđenje . Naknada za održavanje iznosi 600 € godišnje. Top cena! Preporučuјemo!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
86 m2
Korisna površina
75 m2
Balkon
Da
Prodavnica
30 m
Lekar
100 m
Kafana
320 m
Restoran
20 m
Bar
40 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00