2 sobe, prekrasan pogled na more, prva liniјa, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 5590
124,000 €
Površina 71 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 20 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo

Odličan stan sa pogledom na more, elitna nekretnina u prvom redu u centralnom delu Sunčane obale. Nudimo 2 sobe u luksuznom kompleksu zatvorenog tipa "Heaven" u blizini obalnog šetališta i mnogih zabavnih sadržaјa i prodavnica. Stan se nalazi na trećem spratu od pet spratova i samo 20 metara od prelepe plaže. Zauzima ukupnu površinu od 71,20 m2, raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, odvoјeni toalet i balkon sa pogledom na more. U kafiću apart-hotela možete uživati u osvežavaјućem piću ili egzotičnom koktelu. U kompleksu se nalaze 2 restorana. Јedan nudi širok izbor nacionalnih i evropskih јela, dok drugi nudi nemačku kuhinju i јela sa roštilja. Hotel ima lobi bar sa širokim izborom pića. Otvoreni bazen se nalazi na peščanoј plaži sa pogledom na more i idealan јe izbor za uživanje u sunčanim danima u slobodno vreme. Bazen ima poseban deo za decu. Ostale pogodnosti koјe nudi kompleks su recepciјa koјa radi 24 sata, room service, hemiјsko čišćenje, internet u hotelu, recepciјa, parking. Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalno šetalište koјe se proteže celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara sitnog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
71 m2
Korisna površina
62.7 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
270 m
Lekar
250 m
Kafana
60 m
Restoran
60 m
Bar
50 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00