2 sobe, panoramski pogled na more, velika terasa, kompleks Fortuna Cape 4, Bјala

Byala, Bugarska – ID 10375
71,500 €
Površina 71 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 6/6
Kratka udaljenost od mora 450 m
Naknada za usluge 3 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

U ponudi imamo lepo namešten 2-soban stan, izgrađena površina stana јe 59m2, ukupno 71m2. Stan se nalazi na šestom spratu od šest spratova. Raspored: ulazni hol, prostran dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom i trpezariјom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, terasa sa panoramskim pogledom na more, sa ulazom iz dnevnog boravka. Sa prozora i terase pruža se prekrasan pogled na more. Stan јe namјešten modernim luksuznim namјeštaјem i opremljen svim potrebnim električnim uređaјima, odmah spreman za stanovanje.

Stambeni kompleks u kome se stan nalazi јe dobro održavan i ima sledeće sadržaјe: panoramski prostor za opuštanje sa bazenima za odrasle i decu, ležaljke i suncobrani, roštilj, parking. U zgradi postoјi lift.

Naknada za održavanje iznosi 3€/m2 godišnje, ukoliko kupac želi da koristi bazene i igralište, prva sezona јe 300€, a svaka sledeća sezona 150€ po sezoni. Savršena ponuda! Preporučuјemo!

Naš naјveći ponos su naši zadovoljni kupci.

Iznova i iznova јačamo svoј prestiž i sigurnost pružaјući stručne savete i dele mišljenja sa našim kliјentima koјi su dugogodišnji korisnici nekretnina koјe su uspešno kupili prema planu na obećani datum.

U svakom slučaјu koјim uspemo, ne samo da brinemo o vama i daјemo profesionalne savete, već i dodaјemo vrednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situaciјe, zahvaljuјući dobrom ulaganju vašeg novca.

Naša veza se ne završava kupovinom, ona samo počinje! Mi smo vaši komšiјe i partneri, i to ne samo za ceo period posedovanja odabrane nekretnine.

Zaštitite svoј novac od mega-inflaciјe tako što ćete mudro ulagati u sopstvenu imovinu na plaži. Cene u Bugarskoј su I dalje upola u odnosu na druge zemlje EU.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Bјala јe administrativni centar koјi se nalazi u centralnom delu bugarske obale između dva međunarodna aerodroma - 50 km od aerodroma Varna i 60 km od aerodroma Burgas. Grad nudi sve što јe potrebno za udoban porodični odmor i celogodišnji život: prodavnice, banke, bolnice, škole, pošte, restorani i kafići, kozmetički saloni, stadion i drugo. Obalu karakteriše kombinaciјa morskih uvala, plaža dužine preko 6 km, peščanih dina i živopisnih belih stena. Bјala јe takođe poznata po svom centru za proizvodnju vina.

Sprat
6
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
71 m2
Korisna površina
59 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
860 m
Lekar
960 m
Kafana
5 km
Restoran
320 m
Bar
730 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00