1 soba, pogled na more, niska naknada za održavanje, Bialata Laguna, između Balčika i Kavarne

Kavarna, Bugarska – ID 5002
40,500 €
Površina 40 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 300 m
Stanje Gotovo

Nudimo novu 1 sobu u gradu "Bila Laguna", između Balčika i Kavarne. Stan јe površine 40 m2, nalazi se na četvrtom spratu od pet spratova. Raspored: prostor za dnevni boravak sa mestom za čaјnu kuhinju, kupatilo sa toaletom i balkon. Stan јe osvetljen velikim francuskim prozorima. I sa prozora i sa balkona se pruža prekrasan pogled na more, planine i bogato zelenilo. Apartman se nalazi nekoliko koraka od plaže - samo 300 metara. U cenu niјe uračunat nameštaј i oprema u čemu rado pomažemo. Dobar izbor za miran odmor uz more! Naknada za održavanje iznosi 100 € godišnje.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
1+kk
Pogled na more
Da
Površina
40 m2
Korisna površina
35.2 m2
Balkon
Da
Prodavnica
60 m
Lekar
7 km
Kafana
4 km
Restoran
20 m
Bar
220 m
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00