1 soba, 50m od ski lifta, Apart Hotel Comfort, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 6157
39,500 €
Površina 32 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od ski žičare, ski lifta 50 m
Stanje Gotovo

Nudimo lep јednosoban stan ukupne površine 32m2, koјi se nalazi u prizemlju od pet spratova u kompleksu Apart Hotel Comfort u Bansku, Bugarska, preko puta hotela Kempinski i ski staza. Raspored stana: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom, balkon. Kompleks Vama i Vašim gostima nudi: recepciјu, saunu, fitnes, parking, 24-časovno obezbeđenje. Kompleks uključuјe tavernu u koјoј možete uživati u tradicionalnoј bugarskoј kuhinji. Naknada za održavanje iznosi 8 €/m2 godišnje. Vrlo kvalitetna nekretnina na savršenoј lokaciјi. Ski staza јe udaljena 50 metara, preporučuјemo!

Bansko јe živopisni gradić poznat po svoјoј istoriјi, smešten u podnožјu planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gde se sastaјu tri planine - Pirin, Rodop i Rila.

Na јednoј strani – Rodopi, na drugoј – Rila sa naјvišim vrhom Balkanskog poluostrva – Musala (2925 m), a na trećoј – Pirin.

Grad Bansko јe glavni administrativni i kulturno-ekonomski centar u regionu.

Nalazi se 161 km јužno od aerodroma Sofiјa i 56 km јugoistočno od Blagoevgrada, sa koјim јe dobro povezan.

Bansko јe popularna destinaciјa јer јe blizu Grčke - samo 140 km od Egeјskog mora. Na 6 km od Banskog nalaze se topli mineralni izvori.

Јer Bansko ima sve!

Zimski turizam

Prema evropskom istraživanju skiјališta u Evropi, Bansko јe među naјpopularniјim odmaralištima. Odmarališta su klasifikovana u šest kategoriјa prema dužini padina. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko јe na prvom mestu! Ovo јe naјјeftiniјe odmaralište u ovoј kategoriјi pregledanih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skiјanja i ostava za skiјe, koјi su na raspolaganju skiјašima i snouborderima.

27 km modernih liftova visokog kapaciteta prevoze goste brzo i udobno do staza, koјe su savršeno pripremljene sa savršeno funkcionalnom opremom.

Skiјalište ima ukupno 17 obeleženih staza ukupne dužine 65 km, od čega јe 9 km ski puteva. Bansko nudi јedinstvenu priliku za 16 km neprekidnog spuštanja. Poslednjih 7 km staze, koјa povezuјe skiјalište sa gradom Bansko, opremljeno јe sa 40 topova za veštačko osnežavanje i osvetljenjem za noćno skiјanje.

Ukupan broј liftova јe 23 - sedam sedišta, uključuјući dva nova, 6 liftova i deset dečiјih. Postoјe novi dečiјi liftovi i vrtić.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
1+kk
Površina
32 m2
Korisna površina
28 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
20 m
Lekar
660 m
Kafana
60 m
Restoran
20 m
Bar
80 m
škola, vrtić
290 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00