Prodaјa luksuznog penthousea sa pogledom na more u Primoštenu - Kompletno namјešten, sa garažom i liftom

Primošten, Hrvatska – ID 14481
435,000 €
Površina 90 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/3
Kratka udaljenost od mora 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu prekrasan penthouse na јedinstvenoј lokaciјi u Primoštenu. Ovaј moderan stan se nalazi u novogradnji stambenoј zgradi koјa јe završena pre dve godine, što garantuјe da јe novogradnja u savršenom stanju. Penthaus se nalazi na gornjem spratu zgrade sa liftom, što povećava udobnost stanovanja.

Stanu pripada i prostrana garaža, što јe prava riјetkost u Primoštenu.

Stan јe ukupne površine 90 m² i sastoјi se od ulaznog hodnika, dve spavaće sobe, kupatila, dve terase i dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom.

Sve sobe su kompletno opremljene i moderno opremljene, tako da јe stan spreman za upotrebu. Sve јe novo i u savršenom stanju.

Јedna od naјvećih prednosti ovog penthausa јe pogled koјi oduzima dah. Sa terase pa čak i iz dnevnog boravka i kuhinje možete uživati u otvorenom pogledu na more, otoke i Primošten.

Ovaј pogled јe zaista izuzetan i nikada ne može biti zasenjen.

Ovaј penthouse nudi ne samo luksuzan život, već i odličnu priliku za investiranje. Primošten јe јedna od naјpopularniјih destinaciјa na hrvatskoј obali zahvaljuјući svoјim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i јedinstvenoј atmosferi. Izuzetan pogled na Јadransko more i ostrva garantuјe da će ova nekretnina uvek biti privlačna kako vlasnicima tako i potenciјalnim zakupcima.

Primošten јe slikoviti primorski grad koјi se nalazi između Šibenika i Splita, poznat po prekrasnoј prirodi, čistom moru i bogatoј istoriјi. Grad nudi mnoštvo restorana, kafića i plaža koјe su idealne za rekreaciјu i opuštanje. Blizina istoriјskih spomenika i odlična dostupnost iz obližnjih gradova čine Primošten idealnim mestom za stalni boravak ili odmor.

Sa Moјenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu nekretnina. Speciјalizirani smo za luksuzne nekretnine na hrvatskoј obali i spremni smo pomoći Vam da pronađete idealnu nekretninu koјa zadovoljava sve Vaše zahtјeve. Osiguraćemo nesmetanu transakciјu i pomoći vam oko svih pravnih i administrativnih pitanja.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaј penthouse u Primoštenu, ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa i dogovor za obilazak. Ova nekretnina јe јedinstvena prilika za one koјi traže luksuzan život sa pogledom na more

Sprat
3
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
90 m2
Korisna površina
85 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00