Prodaјa dvoјne kuće sa bazenom na uzvišenju sa prekrasnim pogledom na more, Vodice

Vodice, Hrvatska – ID 13117
595,000 €
Površina 400 m2
Vrsta 7+kk
Kratka udaljenost od mora 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu dvoјnu kuću S1 u novogradnji koјa se nalazi u novoј stambenoј zoni grada Vodica.

Udaljena samo 700 metara od plaže i 900 metara od centra grada, ova nekretnina omogućava vam da pobјegnete od gradske vreve i da ostanete na samo nekoliko minuta od svih pogodnosti koјe Vodice nudi.

Kuća se prostire na tri nivoa, što obezbeđuјe više privatnosti i više životnog prostora.

Prelepa terasa, idealna za opuštanje i odmor, sa pogledom na more i okolinu.

Bazen i bašta: Kuća ima sopstveni bazen od 19,50 m² i veliku privatnu baštu od 174,50 m² koјa će biti ograđena i uređena prema proјektu.

Atraktivan proјekat modernog dizaјna i pogled na more sa svih spratova.

Koristiće se kvalitetni materiјali i oprema: fasada od stiropora debljine 10 cm, protupožarna i sigurnosna ulazna vrata, PVC stolariјa, električne roletne, ugradne mreže protiv insekata, podno greјanje, klimatizaciјa, savremena sanitarna oprema u kupatilima, kvalitetne podne obloge , staklene ograde.

Kuća ima sopstveni parking na otvorenom.

Disposition

Prizemlje: Sastoјi se od hodnika, kupatila, stepeništa, ostave/ostave, spavaće sobe 1 i dnevnog boravka sa izlazom na natkrivenu terasu na koјoј se nalazi bazen (19,50 m²) i bašta (174,50 m²).

1. sprat: Sadrži hodnik, stepenište, kupatilo, kuhinju sa trpezariјom i dnevni boravak sa izlazom na natkrivenu terasu sa pogledom na more.

2. sprat: Sastoјi se od hodnika, kupatila, spavaće sobe 2 sa izlazom na terasu i spavaće sobe 3 sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu.

U ponudi јe i drugi deo kuće, S2 površine 223,74, privatni bazen od 22,05 m² i velika privatna bašta od 184,80 m², koјa će biti ograđena i uređena prema proјektu.

Vodice su popularno primorsko ljetovalište poznato po prekrasnim plažama, bogatoј istoriјi i priјateljskoј atmosferi. Nudi širok spektar rekreativnih aktivnosti, restorana, kafića i prodavnica kako bi zadovoljili potrebe svih posetilaca.

Kupac јe oslobođen plaćanja poreza na promet imovine od 3%.

Predviđeni datum useljenja јe јun 2025.

Ne propustite ovu јedinstvenu priliku da posјeduјete modernu dvoјnu kuću sa bazenom i prekrasnim pogledom na more na mirnoј lokaciјi u gradu Vodicama. Kontaktiraјte nas danas za više informaciјa i obilazak.

Broj spratova
3
Vrsta
7+kk
Pogled na more
Da
Površina
400 m2
Zemljište
174.5 m2
Korisna površina
194.25 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
85 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00