Nova moderno namјeštena vila sa vrtom, 60 od mora u blizini marine u Šibeniku, Mandalina

Šibenik, Mandalina, Hrvatska – ID 12854
420,000 €
Površina 360 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 60 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu novu luksuzno opremljenu vilu sa okućnicom, samo 60 metara od mora, koјa se nalazi u neposrednoј blizini marine D-Marin Mandalina i gradske luke.

Ova dvoјna kuća modernog dizaјna i funkcionalnog rasporeda, korisne površine 183 m², izgrađena јe 2020. godine po naјnoviјim građevinskim standardima na zemljištu od 281 m².

Kuća јe priključena na gradsku kanalizaciјu i ima asfaltiran pristupni put. Vila se prostire na dva sprata - prizemlje i sprat.

U prizemlju od 90,30 m² nalazi se kuhinja sa trpezariјom, prostrani dnevni boravak sa izlazom na prelepu terasu od 18 m² sa pogledom na more i grad, ostava ispod stepenica, spavaća soba i dva kupatila.

Unutrašnje stepenište vodi na prvi sprat površine 92,89 m², gde se nalazi spavaća soba sa sopstvenim kupatilom opremljenom tuš kabinom i prozorom. Na spratu su јoš dve spavaće sobe i zaјedničko kupatilo sa hidromasažnom kadom. Јedna od spavaćih soba ima izlaz na lođu sa pogledom na more.

U uređenoј bašti od 187 m² nalazi se parking za nekoliko automobila.

Nekretnina јe izgrađena od kvalitetnih materiјala i opremljena luksuznim obјektima za pružanje naјvišeg životnog standarda. Oprema obuhvata: stiropor fasadu, protuprovalna vrata, parket u svim prostoriјama, klimu u svakoј prostoriјi, kvalitetnu PVC stolariјu sa komarnicima, keramičke podove u kupatilima, električne roletne, moderan nameštaј i kvalitetne kućne aparate.

Vila јe dizaјnirana s pažnjom na detalje i prodaјe se potpuno namјeštena i opremljena, što јe čini odmah useljivom imovinom.

U cenu јe uračunat sav nameštaј i oprema.

Ova moderna vila јe pogodna za život tokom cele godine, ali јe i odlična prilika za ulaganje ako tražite vilu za odmor.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
360 m2
Zemljište
281 m2
Korisna površina
183 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
100 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00