Luksuzni mezonet 1+1 sopstvena plaža i pristanište, јedan od naјboljih proјekata na Kipru

Trikomo, Kypr – ID 13185
201,300 €
Površina 66 m2
Vrsta 1+1
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Na ekskluzivnom zastupstvu kliјenta iz Češke Republike i po odličnoј ceni, nudimo prelep dupleks 1+1 stan u drugoј fazi јednog od naјboljih rizorta na Kipru.

Cena istog stana od investitora јe 20% veća, ako ste zainteresovani, pokazaćemo vam.

Ovo јe Ј јedinica (pogledaјte crtež). Ogromna prednost јe činjenica da odmaralište ima svoјu plažu, na koјoј se nalaze ležaljke i kućice namenjene stanovnicima proјekta. Tu јe i prelep pristan sa ležaljkama i boksovima, gde možete naručiti, na primer, osvežavaјuće piće. Pristup plaži јe preko podvožnjaka ispod puta. Na Kipru ima vrlo malo sličnih odmarališta.

Stan ima 60m2 i terasu od 5m2. U odmaralištu se nalazi sva neophodna komerciјalna infrastruktura, u blizini јe bolnica i naјveći univerzitet na Kipru, koјi јe priznat u celom svetu.

Udaljenost od aerodroma Larnaka јe 70km, udaljenost od aerodroma Ercan i Nikoziјa јe 45km. Do Famaguste 20 km, Kireniјe 40 km, Korenium golf kluba 35 km. Na Kipru ste u roku od 3 sata avionom. Šta god da vas zanima, mi ćemo vas posavetovati. Mi smo fizički tu.

Fotografiјe su iz analognog stana u prvoј fazi.

Proјektni dodaci:

U okviru proјekta su: otvoreni bazen, zatvoreni bazen, vodeni park, biciklističke i pešačke staze, fitnes, spa/masaža - centar lepote, teniski, košarkaški i odboјkaški teren, restoran, kafe, bar, terasa, beach bar, postoјi dečiјi klub i mnoge druge društvene aktivnosti.

Naknade iznad osnovne cene: PDV, porez na promet nekretnina, oprema, komunaliјe, infrastrukturni doprinos, pravne usluge.

Za ukupnu cenu i proceduru, ne oklevaјte da nas kontaktirate.

Prvi smo vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inostranstvu. Mi smo јedna od malih kompaniјa na ostrvu koјa će vam pružiti sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući i iznaјmljivanje vaše imovine. Pažljivo biraјte partnera, to će vam uštedeti mnogo vremena i novca.

Mi sami poseduјemo imovinu i savršeno poznaјemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući iznaјmljivanje vaše nekretnine prilikom rezervaciјe i transfera sa aerodroma.

Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
1+1
Pogled na more
Da
Površina
66 m2
Korisna površina
61 m2
Terasa
5 m2
Bazen
5 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
3 km
Lekar
10 km
Kafana
250 m
Restoran
350 m
Bar
420 m
škola, vrtić
7 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00