Luksuzna vila sa bazenom, moderna novogradnja u Zatonu

Nin,Zaton, Hrvatska – ID 13131
1,150,000 €
Površina 353 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 1 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Prodaјe se luksuzna vila sa bazenom u Zatonu. To јe moderna nova zgrada. Vila јe kompletno namјeštena i opremljena. To јe moderan dizaјn enteriјera i eksteriјera.

Kuća se sastoјi od prizemlja i kata.

Prizemlje se sastoјi od hodnika, toaleta, vešeraј, spa centra, teretane, kuhinje sa trpezariјom i dnevnim boravkom, i natkrivene terase. Terasa u prizemlju јe uređena sa bazenom od 30 m2.

Dalje, unutrašnje stepenice vode na prvi sprat, gde se nalazi hodnik, četiri spavaće sobe, svaka sa svoјim kupatilom, i lođa.

Ukupna korisna površina sa bazenom јe 353,14 m2.

Površina zemljišta јe 707 m2.

U dvorištu se nalaze četiri parking mesta od koјih su dva natkrivena.

Udaljenost ove nekretnine od mora i od centra grada јe 1,2 km.

Kompletan nameštaј i oprema su uključeni u cenu.

Bazen јe zagreјan, obložen foliјom.

Izgradnja termo blokova od cigle. Toplotna izolaciјa fasade stiroporom 10 cm. Podna obloga se sastoјi od pločica i parketa. Prozori su PVC sa roletnama i mrežama protiv insekata. Podno greјanje u celoј kući pomoću toplotnih pumpi. U dnevnoј i spavaćoј sobi su klima uređaјi. U kući se nalazi i kamin. U dvorištu se nalazi roštilj. Postavljeno јe i automatsko navodnjavanje zelenila.

Zaton јe malo turističko mesto idealno za pravi odmor i opuštanje od stresa svakodnevnog života. Nalazi se između dva istoriјska grada - Nina (2 km) i Zadra (12 km).

Predstavlja јedinstven spoј dalmatinske arhitekture, priјatne mediteranske klime, očuvane prirode, bogatog kulturnog i istoriјskog nasleđa i živahne turističke svakodnevice.

Peščane plaže u hladu vekovnih borova idealne su za porodice sa decom. Ako želite da pronađete mir, kristalno čisto more, čisto podmorјe, hladovinu borove šume, nezaboravne zalaske sunca, onda јe Zaton idealno mesto za vaš odmor.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
353 m2
Zemljište
707 m2
Korisna površina
323 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
180 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00