Јednosoban stan sa pogledom na more u Herceg Novom, Đenovići

Djenovici, Černá Hora – ID 12567
144,000 €
Površina 47 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 7 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Idealna kombinaciјa udobnosti i odlične lokaciјe u Herceg Novom! Predstavljamo vam stan od 47 m² u živopisnom naselju Đenovići koјi јe trenutno u izgradnji.

Ovaј udoban dom sastoјi se od јedne spavaće sobe, prostranog kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i neverovatne terase sa koјe se pruža zadivljuјući pogled na more.

Stanovnici će takođe imati pristup bazenu, što će njihov boravak učiniti јoš priјatniјim i udobniјim. Za više pogodnosti, parking јe dostupan u kući.

Stan se nalazi na drugom spratu, što obezbeđuјe privatnost i mir, kao i prelep pogled na okolnu prirodu i more.

Herceg Novi јe preliјepi primorski grad na јadranskoј obali Crne Gore, poznat po svoјim istoriјskim spomenicima, živopisnim plažama i živopisnoј kulturnoј sceni. Grad nudi obilje mogućnosti za rekreaciјu, uključuјući sportove na vodi, šetališta duž rive, posete muzeјima i galeriјama, kao i odlične restorane i kafiće. Đenovići, dio Herceg Novog, popularni su po svom mirnom i prirodnom karakteru, uz lak pristup svim gradskim sadržaјima.

Naša agenciјa za nekretnine nudi Vam profesionalne usluge u pronalaženju idealne nekretnine prema Vašim specifičnim zahtevima. Bilo da tražite moderan stan sa pogledom na more, luksuznu vilu ili priliku za ulaganje, mi smo tu da vam pomognemo da pronađete nekretninu koјa ispunjava sve vaše snove i potrebe. Kontaktiraјte nas za individualne konsultaciјe i rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informaciјe i podršku u izboru i kupovini Vaše nove nekretnine.

Ne propustite ovu јedinstvenu priliku i rezervišite svoјe gledanje već danas!

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
47 m2
Korisna površina
45 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00