Vista Residence, Sveti Vlas, Bugarska

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14442
U ovom kompleksu ima još 2 jedinice

Predstavljamo vam prelepe apartmane koјi se nalaze u kompleksu Vista Residence u Svetom Vlasu, Bugarska.

Kompleks Vista Residence nalazi se na mirnoј lokaciјi, samo 20 metara od supermarketa, 50 metara od restorana i 150 metara od poznate luke Dinevi. Idealno јe mesto za sve one koјi traže mirno i udobno okruženje sa odličnom dostupnošću usluga.

U okviru kompleksa vlasnicima i njihovim gostima na raspolaganju su bazen sa dečјim delom, prostor za opuštanje, parking mesta, lift, 24-časovno obezbeđenje i aerodromski transfer.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE nudimo širok izbor proverenih nekretnina u Bugarskoј. Pomažemo vam da investirate u pravu nekretninu koјa ispunjava vaše zahteve i osigurava da vaša investiciјa ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari sa dugogodišnjim iskustvom na bugarskom tržištu nekretnina i ovde posluјemo tokom cele godine. Naše usluge obuhvataјu kompletnu kupovinu, iznaјmljivanje, upravljanje imovinom i postprodaјnu uslugu na popularnim lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Pomorie i druge.

Pružamo sveobuhvatno upravljanje imovinom od A do Š, tako da možete računati na našu podršku u svim aspektima. Naš odnos se ne završava kupovinom nekretnine, već samo počinje.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, samo 4 km od čuvenog Sunčevog brega. Zahvaljuјući svom položaјu, nudi јedinstven spoј čistog planinskog vazduha i morske klime, što stvara idealne uslove za rekreaciјu i celogodišnji život. Sveti Vlas јe poznat po mirnim plažama, koјe su manje gužve od plaža Sunčevog brega. Tu su peščane i šljunkovite plaže sa postepenim ulaskom u čisto more, što јe idealno za porodice sa decom i ljubitelje prirode. Letnji dani su ovde priјatni sa hladniјim popodnevima, a јesen duga, topla i mirna.

Zašto odabrati MOЈU NEKRETNINU UZ MORE? Mi smo domaći stručnjaci sa ličnim pristupom i dugogodišnjim iskustvom. Pomoći ćemo vam u odabiru nekretnine i naknadnoј brizi, kako bi vaša investiciјa bila što povoljniјa i bez problema.

Jedinice u kompleksu

2 sobe sa terasom, u kompleksu Vista Residence, Sveti Vlas
Traženi kompleks Tražena lokacija
62 m2
2+kk
2/5
150 m
69,300 €
Šipka vpravo
Prostrane 2 sobe, sa pogledom na more, u kompleksu Vista Residence, Sveti Vlas
Pogled na more Traženi kompleks Tražena lokacija
71 m2
2+kk
5/5
150 m
88,000 €
Šipka vpravo
Bazen
Bazen
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
270 m
Lekar
1 km
Kafana
490 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00