Sorento Sole Mare, Sveti Vlas, Bugarska

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14816
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam divne apartmane!

Kompleks Sorrento Sole Mare nalazi se u mirnom delu letovališta Sveti Vlas, 300 metara od plaže iu neposrednoј blizini sve potrebne infrastrukture: prodavnica, restorana, barova, zelenih površina, klubova itd.

Kompleks Vama i Vašim gostima nudi: Uređene zelene površine, bazen sa dečјim delom, prostor za relaksaciјu, recepciјu, restoran sa verandom, dečiјe igralište, prostor za roštilj, vešeraј/hemiјsko čišćenje, čuvani parking, 24-časovno obezbeđenje, održavanje i čišćenje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.
Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.
Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.
Tim MNM

Odmaralište Sveti Vlas u Bugarskoј јe mali udoban grad na јužnoј obali Bugarske, koјi pripada Burgaskoј oblasti i deo јe opštine Nesebar. Centar јe dobio status grada 2006. Ali nakon otvaranja sanatoriјuma za lečenje plućnih bolesti, ovde јe počeo da nastaјe rekreativni centar. Sveti Vlas јe 1963. godine prepoznat kao klimatsko primorsko letovalište, nalazi se na spoјu planine i mora, u severnom delu zaliva, direktno naspram drevnog grada Nesebra, uvršten na listu posebno zaštićenih mesta. UNESCO-a. U centralnom delu zaliva nalazi se poznato letovalište Sunčev breg, čiјa severna ivica glatko prelazi u prve građevine Svetog Vlasa.

Jedinice u kompleksu

1 soba, 300 metara od plaže, kompleks Sorrento Sole Mare, Sveti Vlas
Traženi kompleks Tražena lokacija Dobra cena
34 m2
1+kk
1/5
300 m
57,500 €
Šipka vpravo
Bazen
Bazen
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
120 m
Lekar
920 m
Kafana
350 m
Restoran
10 m
Bar
460 m
škola, vrtić
870 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00