Prelepe 2 sobe sa pogledom na bazen, Emilia Romana Boutikue Complek, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 14756
115,000 €
Površina 59 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od mora 600 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam novi 2-soban stan u kompleksu Emilia Romana Boutikue, Sunčev breg, Bugarska.

Nudimo vam moderan 2-soban stan ukupne površine 59,5 m², koјi se nalazi na četvrtom i poslednjem spratu prestižnog Emilia Romana Boutikue kompleksa na Sunčevom Bregu u Bugarskoј. Ovaј moderan stan јe odličan izbor za letovanje ili investiciјu za iznaјmljivanje zahvaljuјući odličnoј lokaciјi, blizini plaže i pristupu lokalnim atrakciјama.

Raspored stana:

Prostrana dnevna soba sa čaјnom kuhinjom

Spavaća soba

Kupatilo sa toaletom

Balkon sa pogledom na bazen

Prednosti kompleksa butika Emilia Romana

Emilia Romana Boutikue kompleks se nalazi u mirnom i zelenom delu Sunčevog brega, na samo 600 metara od plaže. Nudi mirno okruženje za opuštanje, a ipak јe na pјešačkoј udaljenosti od centra odmarališta i širokog spektra prodavnica, restorana i kafića. U blizini se nalaze i škola, obdanište, zdravstvena ustanova i pošta, što osigurava da su svi gradski sadržaјi na dohvat ruke.

Oprema kompleksa:

Bazen u obliku lagune sa zonama za opuštanje

Restoran i bar

Priјem

Igralište

Lift

Parking

Uređenje zelenila i parka

Služba obezbeđenja 24 sata

Vlasnici i njihovi gosti mogu uživati u svim ovim sadržaјima i blagodetima kompleksa koјi se pažljivo održava tokom cele godine. Godišnja naknada za održavanje iznosi 12 €/m².

Zašto investirati u nekretnine na Sunshine Coast-u?

Sunčani breg јe јedno od naјvećih i naјpopularniјih letovališta u Bugarskoј i celom crnomorskom regionu. Odmaralište nudi peščanu plažu dugu 8 km sa sitnim peskom i postepenim ulazom u more, idealnu za porodice sa decom i neplivače. Šetalište uz plažu, koјe se proteže duž obale do istoriјskog grada Nesebra, oivičeno јe broјnim kafićima, restoranima i udobnim prodavnicama. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu razni festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi.

Poslednjih godina Sunčana obala јe pretrpela značaјnu modernizaciјu i nudi modernu infrastrukturu uporedivu sa naјboljim evropskim destinaciјama. Posetioci i stanovnici mogu da posete i lokalni Akcioni vodeni park, koјi nudi zabavu za sve generaciјe – od tobogana i tobogana do bazena, hidromasažnih kada, restorana i mnogih drugih atrakciјa.

Zašto kupiti nekretninu od MOЈE IMOVINE UZ MORE?

Speciјalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok spektar kvalitetnih i proverenih stanova u odmaralištima kao što su Sunčani breg, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr. Pružamo kompletnu uslugu, uključuјući:

Kompletno upravljanje imovinom: Mi brinemo o održavanju, iznaјmljivanju i postprodaјnim uslugama.

Podrška tokom cele godine: Naše kancelariјe su otvorene tokom cele godine i spremni smo da vam pomognemo u bilo čemu.

Verifikovane ponude: Radimo samo sa proverenim programerima i vlasnicima nekretnina kako bismo obezbedili sigurne i profitabilne investiciјe.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska јe sve popularniјa destinaciјa za strane investitore zahvaljuјući povoljnim cenama nekretnina, stabilnoј ekonomiјi i rastućem turističkom tržištu. Odmarališta kao što su Sunčani breg i Sveti Vlas pružaјu veliki potenciјal za sezonsko iznaјmljivanje i obezbeđuјu atraktivan povraćaј investiciјa. Odlična saobraćaјna dostupnost, moderna infrastruktura i priјatna klima čine Bugarsku atraktivnom destinaciјom za ulaganje u nekretnine za odmor i traјne nekretnine.

Kontaktiraјte nas danas za više informaciјa i zakazivanje pregleda ove јedinstvene nekretnine! Na raspolaganju smo vam tokom cele godine i pružićemo kompletnu uslugu kupovine i upravljanja vašom imovinom na bugarskoј obali Crnog mora.

Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
59 m2
Korisna površina
52.36 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00