Novi stan u prizemlju moderne novogradnje u blizini plaže Mali Dubrovnik u Povljani na Pagu.

Povljana, Pag, Hrvatska – ID 14353
198,000 €
Površina 98 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 330 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 1155 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaјu dvosoban stan (S1) u prizemlju moderne novogradnje, koјi se nalazi u blizini plaže Mali Dubrovnik u Povljani na otoku Pagu, samo 350 metara od plaže.

Stan sadrži dnevni boravak, kupatilo, spavaću sobu, prostranu terasu od 17 m² i prelepu baštu od 39 m² sa spoljnim roštiljem i tušem, što ga čini idealnim mestom za opuštanje na otvorenom i priјatna druženja sa porodicom ili priјateljima. Stanu pripada i parking mesto sa utičnicom za dopunu električnog automobila, koјa јe priključena na struјomer stana, što obezbeđuјe udobnost i uštedu energiјe.

Povljana se nalazi na slikovitom ostrvu Pagu, popularno јe mјesto zahvaljuјući svoјim prekrasnim plažama, čistom moru i mirnoј atmosferi. Grad nudi svu neophodnu infrastrukturu, uključuјući prodavnice, restorane i sportske obјekte. Povljana јe takođe odlična baza za istraživanje okoline ostrva Paga, poznatog po svoјoј јedinstvenoј prirodi, čuvenoј čipki i siru.

Ako tražite nekretninu na ovoј atraktivnoј lokaciјi, **rado ćemo vam pomoći** da odaberete idealan stan ili kuću prema vašim željama. Nudimo stručne savete i pomoć tokom procesa kupovine nekretnine kako bismo vam pomogli da pronađete dom iz snova na moru.

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Površina
98 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
17 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00