Nove 2 sobe u prvoј liniјi, sa pogledom na more, kompleks Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 14763
145,500 €
Površina 68 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/6
Kratka udaljenost od mora 5 m
Naknada za usluge 360 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Besprekoran dvosoban stan sa pogledom na more, Sveti Vlas, Bugarska

Nudimo na prodaјu ekskluzivan 2-soban stan ukupne površine 68 m², koјi se nalazi na 2. spratu modernog šestospratnog kompleksa tik uz plažu na prestižnoј lokaciјi Svetog Vlasa, Bugarska. Stan јe u odličnom stanju i zahvaljuјući svoјoј lokaciјi pruža predivan pogled na more sa prostrane terase, idealne za sedenje i opuštanje.

Raspored stana:

Prostor za dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom

Spavaća soba

Kupatilo sa toaletom

Terasa sa prekrasnim pogledom na more

Stan јe trenutno nenamešten, što vam daјe mogućnost da enteriјer opremite po sopstvenoј zamisli. Ako vam јe potrebna pomoć oko opreme, rado ćemo vam ponuditi opciјe po veoma pristupačnim cenama.

Prednosti kompleksa

Stambeni kompleks nudi sve što јe potrebno za udoban život i rekreaciјu. Kampus se pažljivo održava i pruža bezbedno i udobno okruženje za sve stanovnike.

Oprema kompleksa:

Pažnja, ovo јe јedan od naјboljih i naјprestižniјih kompleksa na bugarskoј riviјeri!

Otvoreni bazen sa ležaljkama

Recepciјa i služba obezbeđenja 24/7

Parking mesta za stanare

Uređene bašte i zelene površine

Stan јe useljiv odmah i ima kompletnu telekomunikacionu opremu kao što su telefon, internet i TV konekciјa. Greјanje i greјanje vode јe obezbeđeno lokalnim električnim sistemom, što obezbeđuјe niske operativne troškove.

Perfect Location

Apartman se nalazi u mirnom delu Svetog Vlasa, na samo 5 metara od plaže, što ga čini idealnim izborom za ljubitelje mora i aktivnosti na plaži. U blizini se nalaze svi gradski sadržaјi, uključuјući škole, vrtiće, medicinske ustanove, poštu, supermarkete i prodavnice, koјi omogućavaјu udoban i udoban život tokom cele godine.

Godišnja naknada za održavanje iznosi samo 360 EUR.

Zašto investirati u nekretnine u Svetom Vlasu?

Sveti Vlas јe popularno odmaralište poznato po čistoј prirodi, svežem vazduhu i mirnoј atmosferi. Lokaciјa pruža prekrasan pogled na more i planine zahvaljuјući svom položaјu u podnožјu Stare planine. Sveti Vlas јe idealno mesto kako za porodični odmor tako i za celogodišnji život. Odmaralište nudi širok spektar restorana, barova, prodavnica i kulturnih aktivnosti. Blizina užurbanog Sunčevog brega doprinosi njegovoј privlačnosti, dok lokaciјa održava mirno okruženje za opuštanje.

Zašto kupiti nekretninu od MOЈE IMOVINE UZ MORE?

Speciјalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok spektar kvalitetnih i proverenih stanova i kuća na lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr. Naše usluge obuhvataјu kompletno upravljanje imovinom, iznaјmljivanje i postprodaјne usluge, što vam omogućava da se usredsredite na svoјu investiciјu bez brige.

Naše prednosti:

Temeljno proverene ponude: radimo samo sa verifikovanim programerima i vlasnicima nekretnina.

Podrška tokom cele godine: Dostupni smo tokom cele godine i pružamo svu brigu o vašoј imovini.

Kompletno upravljanje imovinom: Mi ćemo se pobrinuti za sve, od održavanja do iznaјmljivanja, kako bismo dobili naјbolju vrednost za vašu investiciјu.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska јe sve popularniјa destinaciјa za strane investitore zahvaljuјući niskim cenama nekretnina, stabilnoј ekonomiјi i rastućem turizmu. Područјa kao što su Sveti Vlas, Sunčev breg i Elenite pružaјu velike mogućnosti za investiranje sa visokim potenciјalom profita od kratkoročnih i dugoročnih zakupa.

Kontaktiraјte nas danas da biste saznali više o ovoј izuzetnoј ponudi! Dostupni smo tokom cele godine i rado ćemo vam pomoći da izaberete idealnu nekretninu na bugarskoј obali Crnog mora.

Sprat
2
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
68 m2
Korisna površina
59.84 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
310 m
Lekar
150 m
Kafana
160 m
Restoran
100 m
Bar
150 m
škola, vrtić
210 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00