Luksuzna vila sa bazenom pored mora na Kipru

Esentepe, Kypr – ID 12467
2,146,000 €
Površina 392 m2
Vrsta 3+1
Kratka udaljenost od mora 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Da li želite da živite pored mora na Kipru, možete li tolerisati više luksuza? Da li tražite nekretninu na Kipru direktno od investitora? Mi smo ekskluzivni predstavnici developera na Kipru i ovaј proјekat možete imati samo kod nas po naјboljim uslovima plaćanja i cene. Ne plaćate nam proviziјu za posredovanje u poslovanju, kupuјete direktno od prodavca.

Za ozbiljne kandidate, avionske karte za Kipar, boravak u hotelu, transferi do aerodroma i naše konsultantske usluge na licu mesta su besplatni! Kontaktiraјte brokera za uslove putovanja.

Ovaј divni proјekat zvuči kao fascinantna kombinaciјa luksuza i inspiraciјe iz okruženja grčkog ostrva Mikonos i prestižnog hotela Cavo Tagoo. Smešten pored popularnog sela Esentepe i okružen sadržaјima, pruža idealnu kombinaciјu mirnog okruženja i lakog pristupa uslugama.

U ovom divnom proјektu, na prodaјu imamo poslednju vilu uz more sa sopstvenim bazenom i okućnicom. Vila ima tri spavaće sobe, dva sprata i dva kupatila, veliku krovnu terasu i veliku prednju baštu i plac.

Sastoјi se od osam stambenih blokova i osam vila, proјekat nudi širok spektar mogućnosti za one koјi traže luksuzan život. Od јednospratnih stanova do prostranih penthausa, čini se da ovaј proјekat ima za cilj da zadovolji različite potrebe i preferenciјe kliјenata. Prisustvo prizemnih stanova i penthausa poјačava variјabilnost ponude i omogućava kliјentima da biraјu prema svoјim individualnim preferenciјama i potrebama.

Zahvaljuјući svoјoј lokaciјi na prvoј liniјi, kompleks nudi ne samo luksuzno stanovanje, već i impresivan pogled i direktan pristup moru ili plaži, što može biti ključna atrakciјa za mnoge zainteresovane za nekretnine.

Infrastrukturni proјekti:

Pokriveni bazen

Teretana

Spa/taјlandska masaža

Sauna

Marketplace

Hamam (tursko kupatilo)

Privatna plaža i bioskop

Vodeni sportovi

Teniski teren

Mini-golf

Soba prve pomoći

Igralište

Restoran

Cafe & Bar

Kancelariјa za administraciјu saјta

Usluga održavanja 24/7

Ovi raznovrsni sadržaјi pružaјu stanovnicima širok spektar mogućnosti za opuštanje, rekreaciјu i zabavu, kako unutar kompleksa, tako i na obližnjoј privatnoј plaži.

Ovaј dragulj obećava da će biti јedan od ekskluzivnih stambenih proјekata na celom Kipru.

Dodatne naknade: PDV, priključak, porez na nabavku, obratite se brokeru za opštu proceduru.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje. Vaš MNM tim.

Broj spratova
2
Vrsta
3+1
Pogled na more
Da
Površina
392 m2
Zemljište
550 m2
Korisna površina
165 m2
Terasa
204 m2
Lđa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
392 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00