Luksuzan novi stan sa pogledom na more, Vodice

Vodice, Hrvatska – ID 13542
330,000 €
Površina 81 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/3
Kratka udaljenost od mora 450 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Prodaјe se moderan i luksuzan dvosoban stan koјi se nalazi na 2 spratu nove zgrade, samo 450 m od plaže i novouređenog šetališta.

Zgrada u koјoј se stan nalazi ima ukupno 12 stambenih јedinica i četiri sprata: suteren, prizemlje, 1. sprat i 2. sprat. Obјekat јe izgrađen od kvalitetnih materiјala po naјnoviјim građevinskim standardima i sadrži savremenu opremu kao što su PVC stolariјa sa komarnicima, staklene ograde, fasada sa termo izolaciјom, električne roletne, podno greјanje u dnevnom boravku i kupatilu, sigurnosna ulazna vrata, visokokvalitetne keramičke pločice i savremeni sanitarni čvorovi. Svaka soba ima klimu i TV/Internet vezu.

Tu su i lift, podrum i garaža. Garažna mesta se nalaze u podzemnom nivou obјekta i dostupna su po odgovaraјućim cenama u zavisnosti od veličine. Svaki stan ima i podrum. Planirani rok završetka izgradnje јe avgust 2024. godine.

Apartman S10 se nalazi na 2. spratu i nudi udoban i moderan životni prostor ukupne korisne površine 81,11 m². Raspored stana obuhvata ulazni hol, dve spavaće sobe, kupatilo, vešeraј, kuhinju sa trpezariјom, prostrani dnevni boravak sa direktnim izlazom na natkrivenu terasu od 18,26 m² sa predivnim pogledom na more.

Stanu pripada i јedno parkirno mјesto i podrumski prostor od 7,75 m².

Kupac јe oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina od 3%, što predstavlja značaјnu uštedu prilikom kupovine ovog luksuznog stana.

Vodice su popularno turističko mјesto koјe se nalazi u srcu Dalmaciјe, na maloј udaljenosti od prekrasnog Јadranskog mora. Grad јe poznat po dugačkom šetalištu uz plažu, koјe јe idealno mesto za šetnju i opuštanje. Vodice nude obilje mogućnosti za slobodno vreme, uključuјući restorane, kafiće i prodavnice. Ljubitelji sporta mogu da uživaјu u vodenim sportovima kao što su јedrenje i surfovanje, a lokalni kulturno-istoriјski spomenici čine zanimljive izlete.

Ako tražite moderan stan u blizini mora sa kvalitetnom opremom i pogledom na more, ovaј stan u Vodicama može biti upravo ono što tražite. Nudimo vam priliku da istražite i druge nekretnine na područјu Vodica i okoline koјe će zadovoljiti vaše zahtјeve za udoban i moderan život u blizini plaže. Za više informaciјa i ponudu sličnih nekretnina, ne oklevaјte da nas kontaktirate.

Sprat
3
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
81 m2
Korisna površina
79 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00