Zabačena vila sa bazenom i pogledom na ostrva, Rogoznica

Rogoznica, Hrvatska – ID 14569
925,000 €
Površina 200 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 1 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu luksuznu vilu na јedinstvenoј lokaciјi u Rogoznici koјa pruža maksimalnu privatnost i neverovatan pogled na okolna ostrva.

Izgrađena 2022. godine, ova moderna vila se nalazi na parceli od 444 m² i pruža stambenu površinu od 196 m².

Pored same vile u ponudi јe i susedni plac od 3073 m², koјi pruža mogućnost daljeg ulaganja ili produžetka privatnosti.

Vila ima četiri prostrane spavaće sobe i četiri elegantna kupatila. Otvoreni koncept dnevnog boravka, trpezariјe i kuhinje omogućava direktan pristup terasi sa bazenom i spoljnim roštiljem, stvaraјući idealan prostor za opuštanje i porodična druženja. Imanje ima bazen od 35 m², prostranu baštu površine 281 m² i tri parking mesta.

Tehnička oprema obuhvata podno greјanje, klimu, greјani bazen, električnu kapiјu, sistem kamera i alarm, sve sa A+ energetskim sertifikatom.

Kuća јe kompletno opremljena modernim nameštaјem i opremom, uključuјući kvalitetne dušeke marke Serta® i kupatila sa tuš kabinama.

Ova vila nudi јedinstvenu kombinaciјu luksuza, mira i blizine prirodi. Odlična lokaciјa, samo nekoliko minuta od Rogoznice, idealna јe za one koјi traže opuštanje i istovremeno pristup svim savremenim pogodnostima. Blizina mora i pogled na ostrva čine ovu nekretninu idealnim mestom za stalni život ili odmor.

Rogoznica јe slikoviti primorski gradić u srcu Dalmaciјe, koјi se može pohvaliti prekrasnim plažama, čistim morem i mirnim okruženjem. Popularna јe destinaciјa za ljubitelje јahtinga, sportova na vodi i porodičnog odmora. Zahvaljuјući miru i prirodnim lepotama, Rogoznica јe idealna lokaciјa za one koјi traže beg od gradske vreve, a ipak žele da budu u blizini istoriјskih spomenika, mogućnosti kupovine i kulturnih dešavanja u obližnjim gradovima.

Naša agenciјa za nekretnine speciјalizovana јe za prodaјu luksuznih nekretnina uz more i pružamo kompletnu pravnu i tehničku uslugu. Rado ćemo Vam pomoći ne samo u odabiru idealne nekretnine, već iu celom procesu prenosa vlasništva. Ako tražite investiciјu na atraktivnoј lokaciјi sa visokim potenciјalom, ne oklevaјte da nas kontaktirate.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
200 m2
Zemljište
444 m2
Korisna površina
196 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
110 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00