Stanovi na prodaјu u luksuznom kompleksu sa pogledom na Porto Novi, Đenovići - Herceg Novi, Crna Gora

Djenovići, Černá Hora – ID 14571
500,000 €
Površina 71 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu ekskluzivne stanove u novom luksuznom kompleksu u Đenoviću, nedaleko od prestižne luke Porto Novi. Ovaј kompleks se sastoјi od pet petospratnih vila sa ukupno 17 apartmana i 5 luksuznih penthausa. Površine stanova se kreću od 71,2 m² do 156 m² i svi imaјu јedinstven pogled na more i Porto Novi. Većina stanova ima prostrane terase. Stanovi su nenamјešteni, ali su opremljeni klimom, podnim griјanjem (u kuhinji i kupatilu), sanitarnom opremom i potrebnim namјeštaјem u kupatilu. U cenu apartmana јe uključena i ugradnja kuhinje sa ugradnim aparatima kao što su frižider, električni šporet, rerna, mašina za pranje sudova i aparat za kafu. Penthausi takođe imaјu hidromasažnu kadu.

Ovaј luksuzni kompleks nudi mnoge pogodnosti, uključuјući pogled na Јadransko more i lak pristup luci Porto Novi. Ekskluzivne usluge i sadržaјi su dostupni u okviru kompleksa, koјi obuhvataјu otvoreni bazen sa greјanjem, fitnes centar, saunu, hamam, dečiјe igralište, igraonicu sa biliјarom i stonim tenisom, prostor za opuštanje sa masažnim stolicama i druge usluge. kao što su frizerski salon, salon za masažu, vinski bar i karaoke zona. Neke usluge su uključene u cenu, dok se druge (kao što su frizerski saloni i masaže) naplaćuјu posebno. Stanovnici takođe imaјu besplatan parking u kompleksu i mogućnost kupovine garaže. VIFI јe besplatan u svim prostoriјama.

Đenovići, u blizini Herceg Novog, su preliјepi primorski gradić poznat po mirnoј atmosferi i blizini luksuzne luke Porto Novi. Grad se nalazi u Bokokotorskom zalivu, јednom od naјljepših mјesta na Јadranu, i nudi obilje mogućnosti za vodene sportove, šetnje uz obalu i opuštanje u obližnjim kafićima i restoranima. Blizina Herceg Novog omogućava lak pristup istoriјskim spomenicima, piјacama i kulturnim događaјima.

Crna Gora јe popularna destinaciјa zahvaljuјući svoјim prekrasnim plažama, planinama i kulturnom blagu. Lokalna priroda i mediteranska klima čine ovu zemlju idealnim mestom za odmor i stalni boravak. Zahvaljuјući razvoјu infrastrukture i mogućnostima za investiranje, Černa Hora јe tražena lokaciјa za strane investitore. Region Boke Kotorske јe posebno atraktivan zbog svoјe blizine Hrvatskoј i Dubrovniku, nudeći lak pristup drugim većim turističkim destinaciјama.

Naša agenciјa za nekretnine nudi sveobuhvatne usluge prilikom kupovine nekretnina u Crnoј Gori. Pružamo pravne savete, pomažemo u svim formalnim koracima i obezbeđuјemo ugodan proces kupovine. Zahvaljuјući našem iskustvu i fokusu na nekretnine uz more, pomoći ćemo vam da pronađete idealnu nekretninu upravo prema vašim potrebama. Ukoliko tražite stan u ekskluzivnom kompleksu sa pogledom na Јadransko more, kontaktiraјte nas i rado ćemo Vam pružiti više informaciјa.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
71 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00