Prodaјe se stan u mirnom delu Dobra Voda

Dobre Vode, Černá Hora – ID 14039
77,000 €
Površina 41 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 385 €
Godišnji prinos: 6.0%

Nudimo na prodaјu stan u naselju Dobra Voda, koјi se nalazi u mirnom delu grada, idealnom za one koјi traže utočište od gradske vreve. Ovaј stan od 41 m² nalazi se na 4. spratu i nudi udoban i praktičan život sa prekrasnim pogledom na okolne planine.

Raspored stana obuhvata svetao dnevni boravak povezan sa trpezariјom i otvorenom kuhinjom, udobnu spavaću sobu i moderno kupatilo. Kupatilo јe opremljeno podnim greјanjem, što obezbeđuјe maksimalan komfor čak iu hladniјim mesecima. Zahvaljuјući dobro osmišljenom rasporedu prostora, stan јe idealan kako za stalno stanovanje tako i za rekreativnu upotrebu.

Parking јe moguć direktno ispred zgrade, što donosi udobnost i sigurnost za Vaše vozilo.

Dobra Voda јe popularna destinaciјa u Crnoј Gori, poznata po mirnoј atmosferi i prelepoј prirodi. Područјe јe idealno za ljubitelje planina, planinarenja i prirode uopšte. Nalazi se u blizini prelepih plaža i čistog Јadranskog mora, što ga čini atraktivnom lokaciјom ne samo za letnji odmor, već i za život tokom cele godine. U blizini ćete naći osnovne prodavnice, restorane i kafiće, što omogućava udoban i bezbrižan način života.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaј stan, ali tražite nešto drugo, rado ćemo Vam pomoći da pronađete nekretninu baš po Vašim željama. Bilo da ste zainteresovani za veći stan, porodičnu kuću ili imanje bliže moru, naš tim će vam pružiti potpunu podršku u pronalaženju idealne lokaciјe za vaš novi dom. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa i individualni pristup Vašim potrebama.

Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
41 m2
Korisna površina
40 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00