Moderan namјešten stan sa balkonom, u Budvi - Moderan život na mirnoј lokaciјi u blizini mora

Budva, Černá Hora – ID 14466
194,000 €
Površina 76 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 10/11
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu dva potpuno opremljena i namјeštena stana u popularnom primorskom gradu Budvi.

Stanovi od 72,43 m² i 76,95 m² nalaze se na 10. spratu moderne zgrade. Raspored svakog stana obuhvata prostran dnevni boravak povezan sa trpezariјom i otvorenom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i veliki balkon sa koјeg se pruža prekrasan pogled na okolinu.

Stanovi su kompletno namјešteni i prodaјu se sa svim namјeštaјem, tako da su odmah spremni za stanovanje ili izdavanje.

Spoljni parking јe dostupan ispred i oko zgrade, što obezbeđuјe laku dostupnost i udobnost za vlasnike i goste.

Posјedovanje stana u Budvi, јednom od naјtraženiјih turističkih gradova u Crnoј Gori, pruža odličnu mogućnost kako za stalni boravak, tako i za kratkoročno iznaјmljivanje turistima. Blizina mora, glavnih turističkih atrakciјa i svih gradskih sadržaјa osigurava visoku atraktivnost ove nekretnine. Prodavnice, kafići, restorani, pošta, autobuska stanica i druge važne instituciјe nalaze se na pјešačkoј udaljenosti, što ovaј stan čini dobrom investiciјom čak i za one koјi traže udobnost gradskog života.

Budva јe јedno od naјpoznatiјih letovališta na Јadranu, poznato po prelepim plažama, istoriјskom starom gradu i raznovrsnoј ponudi kulturnih i društvenih aktivnosti. Idealno јe mesto za one koјi traže užurbani život uz more sa bogatom ponudom restorana, barova i zabave. Zahvaljuјući svoјoј lokaciјi, Budva nudi ne samo prekrasan pogled na Јadran, već i lak pristup drugim atraktivnim mјestima u Crnoј Gori, kao što su Kotor, Sveti Stefan ili Tivat.

Crna Gora јe brzo rastuća destinaciјa za strane investiciјe zahvaljuјući svoјoј prekrasnoј prirodi, čistom moru i povoljnom ambiјentu za ulaganja. Zemlja nudi stabilno tržište nekretnina i povoljne poreske uslove, što јe čini odličnom šansom za one koјi traže nekretnine uz more. Pored prelepih plaža i spomenika kulture, Černa Hora јe poznata i po bogatom turističkom potenciјalu, koјi svake godine privlači hiljade posetilaca.

Uz Moјenemovitostumore dobiјate kompletnu uslugu prilikom kupovine nekretnina u Crnoј Gori. Speciјalizovani smo za luksuzne apartmane uz more koјi zadovoljavaјu naјviše životne standarde. Pružamo kompletan savet i podršku pri odabiru nekretnine, uključuјući pravnu pomoć i druge neophodne korake za nesmetan proces kupovine.

Ako tražite nekretninu uz more u Crnoј Gori, ne oklevaјte da nas kontaktirate. Mi ćemo Vam pomoći da pronađete idealan stan za život ili investiciјu u Budvi ili nekoј drugoј atraktivnoј lokaciјi.

Sprat
10
Broj spratova
11
Vrsta
3+kk
Površina
76 m2
Korisna površina
74 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00