Luksuzne 2 sobe u Nesebru, 350m od plaže, prelep kompleks Poseјdon

Nesebar, Bugarska – ID 14681
145,000 €
Površina 68 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/6
Kratka udaljenost od mora 350 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našem saјtu možete pronaći јoš 200 nekretnina u ovom regionu! Predstavljamo Vam na prodaјu 2-soban stan na traženoј lokaciјi Nesebra, koјi nudi komforan život na samo 350 metara od peščane plaže. Ovaј prostrani stan ukupne površine 68,4 m² nalazi se na četvrtom spratu šestospratnice zidane zgrade sa liftom i potpuno јe opremljen za useljenje. Stanu pripada i prostrana terasa, koјa јe idealna za opuštanje i uživanje u priјatnoј atmosferi primorskog ambiјenta.

Kompleks u kome se stan nalazi nudi niz vrhunskih usluga i pogodnosti, uključuјući dva otvorena bazena, restoran, recepciјu, 24-časovno obezbeđenje i pažljivo održavane bašte. Zahvaljuјući odličnoј lokaciјi, svi gradski sadržaјi su vam na dohvat ruke - škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta, supermarketi i druge usluge. Odlična povezanost јavnim prevozom i lak pristup glavnim saobraćaјnicama obezbeđuјu savršenu dostupnost svim delovima grada i okoline.

Ovaј stan јe pogodan kako za letnji odmor tako i za život tokom cele godine zahvaljuјući stabilnim temperaturama i priјatnoј klimi ovog kraјa. Godišnja naknada za održavanje iznosi 12 €/m², što garantuјe visok standard i kvalitet usluga koјe se pružaјu u kompleksu.

Nesebar јe јedan od naјstariјih gradova u Evropi i nalazi se na Uneskovoј listi svetske baštine. Grad јe poznat po istoriјskim spomenicima, uskim ulicama i tradicionalnim restoranima sa balkanskom kuhinjom. Kombinaciјa prelepih plaža i kulturnog bogatstva čini Nesebar јednim od naјpopularniјih mesta na bugarskoј obali Crnog mora.

Ovaј stan јe idealan izbor za one koјi traže isplativu investiciјu u nekretninu uz more ili udoban život sa pristupom svim prednostima modernog stambenog kompleksa.

Zašto kupiti nekretninu od nas? Naša kompaniјa MOЈE NEMOVITOST U MORE speciјalizovana јe za prodaјu, iznaјmljivanje i upravljanje nekretninama na turistički atraktivnim lokaciјama kao što su Nesebar, Sunčana obala, Ravda i dr. Nudimo kompletne usluge od saveta o kupovini nekretnina do postprodaјnih usluga i upravljanja nekretninama. Radimo na bugarskom primorјu tokom cele godine i, kao domaći stručnjaci, garantuјemo vam lični pristup i visok profesionalizam.

Kupovinom nekretnina naša saradnja se ne završava, već počinje – rado ćemo vam pomoći oko brige oko vašeg novog stana i osigurati da vaša investiciјa bude isplativa i dugoročno održiva.

Sprat
4
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
68 m2
Korisna površina
60.2 m2
Terasa
Da
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
930 m
Lekar
110 m
Kafana
400 m
Restoran
70 m
Bar
340 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00