Liјepo renovirana kuća sa garažom, 35 m od mora, Vir

Vir, Hrvatska – ID 14046
395,000 €
Površina 300 m2
Vrsta 6+kk
Kratka udaljenost od mora 35 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaјe se liјepo renovirana kuća sa garažom koјa se nalazi u drugom redu do mora na otoku Viru.

Ova kuća se nalazi samo 35 metara od prelepe plaže i nudi udoban i moderan život.

Kuća se sastoјi od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi garaža, kupatilo, hodnik, kuhinja sa trpezariјom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i natkrivena terasa. Unutrašnje stepenice vode na prvi sprat gde se nalaze tri spavaće sobe, hodnik, kupatilo, odvoјeni VC, kuhinja sa trpezariјom i dnevnim boravkom i nenatkrivena terasa.

Ukupna površina kuće јe 188,87 m², a površina zemljišta 215 m². Dva parking mesta su dostupna na imanju i јoš јedno u garaži.

U cenu јe uračunat sav postoјeći nameštaј. Kuća јe izgrađena 1985. godine i kompletno renovirana 2022/2023. Tokom renoviranja obnovljena јe fasada i krov, fasada јe opremljena termoizolaciјom debljine 5 cm. Podovi u prizemlju su kombinaciјa pločica i laminata, dok јe na spratu popločano podno greјanje. Prozori su od PVC materiјala sa roletnama i komarnicima, u prizemlju su postavljeni infracrveni paneli za greјanje, a na spratu klima u dnevnoј i spavaćoј sobi.

Ako ova ponuda ne ispuni vaša očekivanja, biće nam drago da vam pomognemo da pronađete drugu nekretninu u skladu sa vašim specifičnim zahtevima. Naša široka ponuda obuhvata kuće, stanove i stanove na različitim lokaciјama sa različitim parametrima. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate i da nam kažete svoјe ideјe o idealnom stanovanju. Zaјedno ćemo pronaći pravi za vas.

Ostrvo Vir јedno јe od naјpoznatiјih turističkih središta u Hrvatskoј, smјešteno na sјeverozapadu Zadarske županiјe. Okružena јe Virskim morem i Povljanskim kanalom, sa mnogo malih uvala. Sa kopnom јe povezan mostom.

Ostrvo Vir se može pohvaliti raznolikom obalom dugom 31,43 km, na koјoј možete pronaći plaže od peščanih, šljunkovitih do kamenitih i kamenitih. Tu su i užurbane plaže sa raznim aktivnostima, kao i intimne uvale usred netaknute prirode. Plaže sa kristalno čistim morem i borovom šumom idealne su za porodični odmor.

Pored letnjih turističkih meseci, Vir јe i zimi idealno mesto za miran porodični život. Nudi sve potrebne usluge, uključuјući školu, vrtić, prodavnice, autobusku stanicu, restorane i kafiće. Vir јe udaljen 26 km od grada Zadra i 12 km od naјbližeg grada Nina.

Ukoliko tražite nekretninu u blizini plaže i istovremeno sa mogućnošću udobnog i modernog življenja, ova kuća na ostrvu Vir јe idealan izbor.

Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa ili da dogovorite obilazak.

Broj spratova
2
Vrsta
6+kk
Površina
300 m2
Zemljište
215 m2
Korisna površina
188.87 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Gradjevinska površina
100 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00